به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی با بیان اینکه یکی از پهنههای تاریخی و هویت ساز شهر مشهد مقدس، بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی است، اظهارکرد: بافت تاریخی هر شهر، سند هویت آن محسوب میشود و آنچه مسلم بوده، این است که باید برای حفظ و تقویت این هویت تلاش کرد.
وی ادامه داد: توجه به بافت تاریخی و هویت محلات با سابقه، موجب افزایش تعلق خاطر شهروندان نسبت به شهر میشود؛ در کنار این مهم، از این ظرفیت میتوان برای تقویت بستر وابستگی هویتی زائران و افزایش ماندگاری آنان بهره برد؛ اتفاقی ارزشمند که دستاوردهای مختلفی برای شهر به ارمغان میآورد.
سلیمی افزود: شورای ششم از ابتدای فعالیت خود پیوسته توجه ویژهای به بافت تاریخی پیرامون حرم مطهر رضوی داشته و تقویت هویت این پهنه را پیوسته به شهرداری تاکید کرده است.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: براساس همین سیاستگذاریها و تاکیدات، شهرداری منطقه ثامن تمهیدات مختلفی را اندیشیده که یکی از شاخصترین آنها، احیا گذرهای تشرف به حرم مطهر رضوی است.
سلیمی با بیان اینکه طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، ۱۶ گذر تشرف پیشبینی شده، عنوان کرد: درحال حاضر، احیا هشت گذر تشرف از جمله گذرهای مخابرات، شهید آستانهپرست، نوغان و ... در دستورکار اجرایی قرار گرفته است.
وی مجموع طول گذرهای تشرف را حدود ۱۰ کیلومتر اعلام کرد و افزود: احیا گذرهای تشرف با پیوست فرهنگی و اجتماعی است و در این مسیر از ظرفیتهای مردمی بهره گرفته میشود، زیرا بافت شهری با حضور مردم مفهوم مییابد.