موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

شکایت هیات رئیسه سابق فدراسیون از آمریکا

  • کد خبر: ۱۲۰۵۴۶
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳
شکایت هیات رئیسه سابق فدراسیون از آمریکا
هیات رئیسه سابق فدراسیون فوتبال بابت مشکلاتی که در راه انتقال حقوق ویلموتس داشت از دولت آمریکا شکایت کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، ️به دنبال صدور رأی نهایی دادگاه حکمیت ورزش در پرونده ویلموتس، تصور می‌شد این ماراتن چند ساله خاتمه پیدا کرده باشد، اما حالا خبر‌ها حاکی از آن است که جمعی از اعضای هیأت رئیسه وقت فدراسیون فوتبال، شکایتی را در دادگستری تهران ثبت کرده اند. ️

شاکیان این پرونده در دادخواست خود اعلام کرده اند دادگاه حکمیت ورزش در قسمتی از رأی خود، بر حسن نیت فدراسیون فوتبال بمنظور تلاش برای پرداخت دستمزد ویلموتس صحه گذاشته است، اما فشار‌های سنگین ناشی از تحریم ایالات متحده، مانع از آن شده که فدراسیون بتواند به تعهدات قراردادی خود عمل کند و در نتیجه، خسارات مادی و معنوی زیادی به فدراسیون، فوتبال کشور و اعضای هیأت رئیسه وقت تحمیل شده است.

️بنابراین دادخواهان، دراقدام بی سابقه خود، با ثبت این شکایت به استناد رأی دادگاه حکمیت ورزش و مکاتبات متعدد فدراسیون فوتبال با فیفا و ای. اف. سی، خواستار اخذ غرامت چندین میلیون دلاری از دولت ایالات متحده و ترامپ رئیس جمهور وقت امریکا شده اند، که با خروج از برجام و تشدید تحریم ها، باعث کارشکنی‌های زیادی در کار فدراسیون فوتبال هم شد.

️در صورت پذیرش این دعوا در دادگستری، صدور حکم نهایی و مبلغ دقیق جبران خسارت، پس از اخذ نظریه کارشناسی تعیین خواهد شد، اما با توجه به اینکه مبنای صدور آرای قضایی در این پرونده ها، استاندارد‌های جاری در رویه قضایی دادگاه‌های آمریکاست، پیش بینی می‌شود مبلغ حکم نهایی غرامت، خیلی بیشتر از مبلغی باشد که در رأی دادگاه حکمیت ورزش در پرونده ویلموتس علیه فدراسیون فوتبال صادر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->