توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا: در حال مطالعه نظرات ایران هستیم

  • کد خبر: ۱۲۱۷۲۳
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۱
آمریکا: در حال مطالعه نظرات ایران هستیم
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: ایالات متحده همچنان در حال مطالعه نظرات ایران است و با شرکای اتحادیه اروپا و اروپایی درباره مسیر پیش‌رو مشورت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ند پرایس در نشستی خبری گفت: ایالات متحده همچنان در حال مطالعه نظرات ایران است و با شرکای اتحادیه اروپا و اروپایی درباره مسیر پیش رو مشورت می‌کند.

وی از ارائه یک چارچوب زمانی برای پاسخ آمریکا خودداری کرد و گفت: دوباره می‌گویم، ما در تماس با اتحادیه اروپا بوده‌ایم، ما در تماس با دیگر متحدان اروپایی خود بوده‌ایم.

پرایس افزود: ما صادق بوده‌ایم...در تعهدمان برای رسیدن به یک بازگشت متقابل برای پایبندی به برجام استوار بوده‌ایم و قدردان آقای بورل و تلاش‌های او هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: دلیل اینکه او این پیشنهاد را در وهله اول مطرح کرد از روی این شناخت بود که چیزی می‌تواند مورد مذاکره قرار بگیرد و مورد مذاکره قرار گرفت...مسیری که بورل این روند را مدیریت کرد قطعا دامنه آن گفتگو را کاهش داد و تصمیم‌گیری را برای ایران شفاف ساخت.

وی گفت: چیز بیشتری از آنچه دیروز گفتیم ندارم. ...ما نظرات ایران را از طریق اتحادیه اروپا دریافت کردیم. در حال مطالعه آن هستیم. این چیزی بود که دیروز اتفاق افتاده و همچنان امروز هم همان است...نهایتا با آخرین پیشنهاد بورل موافق هستیم.

پرایس در پاسخ به این سوال که اگر پاسخ ایران در چارچوب برجام باشد؟ از ورود به جزییات خودداری کرد و گفت: قصد ورود به وضعیت این گفتگوها را به صورت علنا نداریم. نظراتمان را به صورت خصوصی و غیرمستقیم مطرح می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->