رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

نایب رئیس شورای شهر مشهد: قانون جدید درآمد پایدار شهری، شهر را تعطیل خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۲۲۰۲۰
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۱
نایب رئیس شورای شهر مشهد: قانون جدید درآمد پایدار شهری، شهر را تعطیل خواهد کرد
عضو شورای عالی استان ها با انتقاد از قانون جدید درآمدپایدار شهری از ارائه طرح دو فوریتی برای حل مشکل ساخت و ساز در کلان شهرها خبر داد و گفت: این قانون با تعطیلی شهر همراه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی الرضا حاجی بگلو  نایب رئیس شورای شهر مشهد مقدس و عضو شورای عالی استان‌ها از ارائه طرح دو فوریتی در خصوص اصلاح فرآیند ساختمان سازی کلان شهر‌ها خبر داد و ضمن انتقاد از قانون جدید درآمد پایدار شهری گفت:  با توجه به ابلاغ قانون درآمد‌های پایدار شهرداری توسط رئیس جمهور از اول شهریور، شهرداری‌ها ملزم هستند تا تغییری در بحث تراکم داشته باشند وشیوه نامه‌ای که در گذشته اجرا می‌شود و تسریع در ساخت ساز در مشهد می‌شود را لغو و پرونده‌ها به کمیسیون ماده ۵ ارجاع داده می‌شود و این اتفاق با تعطیلی شهر همراه خواهد بود.  

وی افزود: درست است به لحاظ ضابطه مندی قوانین شهرسازی، این اقدام خوب است، اما آیا فکر کرده اند که ارجاع آن به کمیسیون ماده ۵ که در اختیار اداره کل راه و شهرسازی و معاونت عمرانی است چه مشکلاتی به وجود می‌آورد؟  

حاجی بگلو ادامه داد: اولین مشکلش این است که در کمیسیون ماده ۵  بعضی از پرونده‌ها تا ۲ تا۳سال رسیدگی نمی‌شود و بار سنگین بر دوش این کمیسیون با قانون جدید گذاشته خواهد شد در حالی که توقع داریم پرونده‌های ساختمانی کلان شهر‌ها به سرعت و طی دو هفته پاسخ داده شود. وقتی مدت زمان زیادی باید منتظر پاسخ باشیم عملا ساخت و ساز در شهر تعطیل می‌شود. این با طرح دولت در خصوص جهش تولید مسکن کاملا تضاد دارد. کار را خراب‌تر می‌کند و کمکی به حوزه مسکن نمی‌کند.  

عضو شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه در برخی نقاط شهری طرح تفصیلی نداریم، بیان کرد: چگونه باید این پرونده‌ها را به ماده ۵ ارجاع دهیم؟ حاشیه شهر مشهد که یک سوم جمعیت شهری را تشکیل داده طرح تفصیلی ندارد. دولت و مجلس کجای این قانون بدین موارد توجه داشته اند؟  

وی از ارائه طرح دو فوریتی در شورای عالی استان‌ها خبر داد و گفت: طرحی در شورای عالی استان‌ها در این رابطه آماده کرده ایم که بیش از ۶۰ امضا دارد.  

حاجی بگلو ضمن توضیح این طرح افزود: این طرح خواستار این است که دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ را در اختیار کلان شهر‌ها (همانند تهران) قرار داده شود. تهران مشکلی در این زمینه ندارد چرا که دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در داخل شهرداری مستقر هستند. دبیر آن هم شهردار است و مشکل حاد برایشان پیش نمی‌آید.

نایب رئیس شورای شهر مشهد مقدس ضمن تاکید بر لزوم حل این مشکل بیان کرد: از مجلس و دولت خواهش داریم که این طرح به ثمر بنشیند تا کلان شهر‌ها هم مانند شهر تهران بتواننداقدام کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->