اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

مادر سنگدل همسر و دو فرزندش را به قتل رساند

  • کد خبر: ۱۲۲۶۵۸
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
  • ۱
مادر سنگدل همسر و دو فرزندش را به قتل رساند
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فارس گفت: مادری که با همدستی فردی در استان البرز همسر و دو فرزند دختر و پسر خود را به قتل رسانده بود توسط پلیس دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ کاووس محمدی بیان کرد: در پی فوت مشکوک خانمی جوان در ۵ خردادماه سال جاری در یکی از محله‌های شیراز، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: تحقیقات در این زمینه آغاز و پس از اخذ نظریه پزشک قانونی فرضیه قتل برای مأموران انتظامی محرز و پرونده با موضوع جنایات خانوادگی وارد مرحله جدیدی شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فارس ادامه داد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که پدر خانم جوان و برادر وی به ترتیب در خرداد ۹۹ و تیرماه ۱۴۰۰ به صورت مشکوکی نیز فوت کرده‌اند.
سرهنگ محمدی تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با اقدامات ویژه مطلع شدند که مادر خانواده با همدستی فردی مذکر در استان البرز که از قبل با پسر وی (مرحوم) دوست بوده اقدام به تهیه سم و داروهای آرام بخش کرده و طی یک سال اخیر با ریختن آن در شربت و غذا اقدام به کشتن همسر و دو فرزند پسر و دختر ۲۹ و ۳۷ ساله خود کرده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: مأموران سریعاً با هماهنگی مرجع قضائی مادر سنگدل را در شیراز و همچنین پس از اخذ نیابت قضائی سریعاً به یکی از شهرهای استان البرز عزیمت و در اقدامی ضربتی متهم ۴۳ ساله «همدست وی» را نیز دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه همسر فرد دستگیر شده تاجر و از وضعیت اقتصادی خیلی خوبی برخوردار بوده است، گفت: متهمان علت و انگیزه این جنایت وحشتناک را طمع برای رسیدن به اموال آن مرحوم (پدر خانواده) اقرار کرده‌اند.

سرهنگ محمدی با اشاره به اینکه متهمان برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، از شهروندان خواست مشکلات خانوادگی خود را با مراجعه به مراکز مشاوره دارای مجوز حل و فصل کنند تا شاهد حوادث این چنین دلخراشی نباشیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اف ام
United States of America
۰۰:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۲
0
0
خدا ازشون نگذره چقدر بیرحم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->