آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد
سرخط خبرها

رئیس سازمان غذا و دارو: مردم در طرح دارویار پول اضافه‌ای پرداخت نمی‌کنند

  • کد خبر: ۱۲۲۸۲۶
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
رئیس سازمان غذا و دارو: مردم در طرح دارویار پول اضافه‌ای پرداخت نمی‌کنند
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: قیمت دارو برای مردم تغییری نکرده است و پولی که مردم برای دارو پرداخت می‌کردند در طرح دارویار افزایش نیافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام دارایی بحث عدالت در توزیع و کاهش کمبودهای دارویی را از اهداف مهم طرح دارویار دانست و گفت: ما منابع محدودی برای تامین مواد و فرآورده از خارج داریم بنابراین باید مدیریت مناسبی داشته باشیم تا منابع محدود در اختیار مردم قرار گیرد.

بنا به اعلام خانه ملت، وی با یادآوری اینکه بسیاری از کمبودهای دارویی تولید داخل از آسیب‌های ارز ترجیحی است، افزود: با مشکل نشت و خروج دارو از زنجیره مواجه بودیم که در طرح دارویار تلاش کردیم با کنترل رانت، داروی با کیفیت در اختیار مردم قرار داده، کمبودهای دارویی را تا حدودی رفع کنیم و سازوکار در دسترس بودن مردم را برای مردم بالا ببریم زیرا قاچاق معکوس هم می توانست به ما در سطح عرضه آسیب وارد کند و میزان داروها را کاهش دهد.

رئیس سازمان غذا و دارو یادآور شد: ۲۳ تیرماه طرح دارویار اجرا شد و برای به ثمر نشستن نتایج هر اقدام و سیاستی که در زنجیره تامین دارو اجرا می کنیم نیاز به ۲ تا ۶ ماه زمان است تا سیاست به درستی خود را نشان دهد.

دارایی کمبودهای دارویی تیرماه را نسبت به ماه گذشته کمتر دانست و گفت: اغلب کمبودها در مورد داروهای تولید داخل است زیرا می توانند به سرعت وارد چرخه توزیع شوند و با توجه به اینکه قیمت ها اصلاح شده تولیدکنندگان صرفه و انگیزه بیشتری برای تولید و توزیع آنها در بازار دارند از سویی مشکلاتی که در مورد بحث پوشش بیمه وجود داشت برطرف شد و بیمه ها به خوبی کمک و همکاری کردند و سازمان برنامه و بودجه هر چند با تاخیر اما طلب بیمه ها را پرداخت کرد و بیمه ها هم طلب داروخانه ها را تسویه کردند و این کار بزرگی بود که در گذشته انجام نشده بود و در واقع عمق بدهی ها کاهش و به روز شد و این کار در بستر نسخه نویسی الکترونیک در حال انجام است.

وی ادامه داد: همچنین به سرعت بیمارستان ها را به سامانه های نظارت، ارزیابی و اصالت ( تیتک ) متصل و دغدغه ای که سال ها در مورد کنترل و نظارت بر چرخه تامین داشتیم را تا حدود زیادی برطرف کردیم بنابراین تنها هدف طرح دارویار تبدیل ارز ترجیحی برای پرداخت بیمه نبوده بلکه اصلاح روند تامین و توزیع دارو مورد توجه بوده است و اینکه اجازه هدررفت منابع را ندهیم.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه قیمت دارو برای مردم تغییری نکرده است، گفت: قیمت دارو در اختیار سازمان غذا و دارو بوده و سامانه برخط است و پولی که مردم برای دارو پرداخت می کردند افزایش نیافته است و مردم نگرانی دارند زیرا پول اضافه ای پرداخت نمی کنند و این کار بزرگی بود که انجام شده است و در واقع قیمت دارو اصلاح و ارز آن به یارانه و بیمه تبدیل شده و دارو در بستر نسخه نویسی الکترونیک با قیمت پیش از اجرای طرح به دست مردم می رسد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->