مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + این خبر به‌روز‌رسانی می‌شود سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده مشکل ثبت گوشی آیفون‌های ۱۴و ۱۵ به زودی حل می‌شود ذخیره سود یا ترس از ریسک‌های سیاسی | حرکت رفت و برگشتی بازار سهام (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) تشدید جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین، ریزش بورس‌های جهان از سرگرفته شد حذف کروکی در تصادفات تا خسارت ۵۳ میلیون تومان افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | طلا گرمی چند شد؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | اوج گیری دوباره نرخ دلار
سرخط خبرها

لوازم تحریر چقدر گران شد؟ (۶ شهریورماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۳۱۸۳
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۳
لوازم تحریر چقدر گران شد؟ (۶ شهریورماه ۱۴۰۱)
رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی از افزایش۱۰ تا ۳۰ درصدی قیمت لوازم تحریر نسبت به سال گذشته به دلیل افزایش هزینه‌های تولید خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی فرزانیان با اشاره به کاهش فروش لوازم تحریر در سال‌های گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، اظهار کرد: در سال‌های قبل همکاران با ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کردند، اما امسال وضعیت بهتر شده هم مردم و هم بنکداران، در حال خرید لوازم تحریر هستند، چرا که لوازم تحریرهای قبلی عموما تمام شده است؛ البته هنوز بازار داغ نشده، اما تقاضا در بازار هست.

وی در پاسخ به سوالی درباره تغییرات قیمت لوازم تحریر، با بیان اینکه قیمت‌ها بر اساس تغییرات نرخ ارز و ورود برخی کالاها به بازار تغییرکرده، تصریح کرد: اکثر کالاها در این حوزه تولید داخل است. واردات برخی کالاها از جمله مداد، خودکار، پاک کن و تراش ممنوع است که در این موارد تولید داخل هم به اندازه کافی است و مشکلی وجود ندارد. اما در برخی از این کالاها از جمله ماژیک تولید داخل کافی نیست. بنابراین عرضه کم شده، تقاضا زیاد است و افزایش قیمت بیشتری داشته است.

فرزانیان از افزایش ۱۰ تا ۳۰ درصدی قیمت لوازم تحریر نسبت به سال گذشته به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه، دستمزد و به طور کلی هزینه‌های تولید خبر داد و گفت: در مورد دفتر هم مشکل کاغذ است که وارداتی است و با کاهش عرضه گران می‌شود. اما اگر عرضه ثابت بماند، قیمت تغییر نخواهد کرد. اوایل امسال وضعیت بازار کاغذ خوب بود، اما در حال حاضر کمبودهایی وجود دارد که امیدواریم رفع شود و قیمت‌ها تا پایان شهریور تغییر نکند.

کمبود ماژیک در بازار 

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی با وجود تنوع زیاد در محصولات ماژیک، درحال حاضر فقط تولید ماژیک وایت برد از سال گذشته در ایران آغاز شده و چند واحد تولیدی در این حوزه کار می‌کنند. اما در حوزه ماژیک وایت برد هم فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد بازار را تامین می‌کنند. ماژیک‌های هایلایتر، نقاشی و انواع دیگر ماژیک که به ۲۰ قلم می‌رسد، در کشور تولید نمی‌شود و واردات آن‌ها نیز ممنوع است. بنابراین نبود تعادل بین عرضه و تقاضا باعث افزایش قیمت شده است.

وی با بیان اینکه برخی از انواع ماژیک‌ها به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شود، گفت: برخی از ماژیک‌ها هم که استفاده از آنها تخصصی‌تر است، به  راحتی در دسترس نیست و به صورت قاچاق هم وارد نمی‌شود و در سطح عرضه کمبود وجود دارد.

فرزانیان در ادامه از رایزنی با وزارت صمت برای آزادسازی واردات این محصول خبر داد و گفت: البته معمولاً  دریافت این مجوزها زمان زیادی می‌برد و به نظر می‌رسد در کوتاه مدت این مشکل حل نشود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->