شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

همزمان با هفته دولت؛ ۵۶ پروژه آب و فاضلاب در مشهد افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۳۲۱۸
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۵
همزمان با هفته دولت؛ ۵۶ پروژه آب و فاضلاب در مشهد افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد از افتتاح و کلنگ زنی ۵۶ پروژه آب و فاضلاب در شهرمشهد و روستا‌های تحت پوشش جمعا به مبلغ ۴ هزار و ۷۷۰ میلیارد ریال در هفته دولت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین اسماعیلیان با اعلام این مطلب اظهار کرد: حفر و تجهیز ۱۹ حلقه چاه با ظرفیت آبدهی ۳۷۸ لیتر بر ثانیه، بازسازی و بهسازی مخزن ۳۰ هزار متر مکعبی، اصلاح و بازسازی خطوط و شبکه توزیع به طول ۳۹ کیلومتر و نیز توسعه و تکمیل خطوط آبرسانی به طول ۸ کیلومتر با هزینه اجرایی ۲ هزار و ۳۵ میلیارد ریال از پروژه‌های آبرسانی مشهد است.

وی در خصوص پروژه‌های افتتاحی و کلنگ زنی در روستا‌های تحت پوشش این شرکت افزود: طرح احداث مخازن با ظرفیت ۱ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در روستا‌های شیرحصار، خلق آباد، معین آباد، عباس آباد، کمینگران، پری آباد و فتح آباد و. با جمعیتی بالغ بر ۶ هزار نفر، اجرای ۳۰ کیلومتر خط انتقال کنه بیست به خیرآباد، آبرسانی به روستا‌های نجم آباد، کشف و شیرحصار و... با جمعیتی حدود ۱۸ هزار نفر از پروژه‌های قابل افتتاح در هفته دولت با هزینه ۱ هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال می‌باشد.

اسماعیلیان با اشاره به اقدامات مثبت انجام شده در سطح روستا‌ها خاطرنشان کرد: طی یک سال اخیر اقدامات خوبی در حوزه تامین آب روستایی، علیرغم خشکسالی و کاهش منابع آبی، صورت گرفته است؛ به نحوی که تعداد روستا‌های با شرایط تنش آبی از ۱۴۰ روستا به حدود ۹۵ روستا کاهش پیدا کرده است وی گفت: براساس سیاست محرومیت‌زدایی دولت، اقدامات تکمیلی خوبی نیز برای حاشیه مشهد صورت گرفته و روی این حوزه متمرکز شده‌ایم؛ امیدواریم با بهره مندی از پروژه‌های یاد شده، بخش قابل توجهی از مشکلات ۹۵ روستا نیز مرتفع شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در خصوص افتتاح پروژه‌های فاضلاب طی این هفته نیز خاطرنشان کرد: اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب بخشی از محدوده شهرک شهید رجایی و طبرسی حد فاصل جاده گاز تا پنجتن و نیز اجرای شبکه جمع آوری و نصب انشعابات فاضلاب در سطح شهر مشهد (عصمتیه، قدس و آزادگان، ثامن، گلشاد، شهرک شیرین، طبرسی، کشاورز، حجت و...) با هزینه ۱ میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال به طول ۵/۲۶ کیلومتر و نصب ۸ هزار فقره انشعاب برای ۲۸ هزار نفر جمعیت تحت پوشش از پروژه‌های انجام شده در حوزه فاضلاب شهر مشهد مقدس می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->