جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

نتیجه یک مطالعه: واتساپ به حفظ رابطه زناشویی کمک‌ می‌کند

  • کد خبر: ۱۲۳۳۱۵
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۴
نتیجه یک مطالعه: واتساپ به حفظ رابطه زناشویی کمک‌ می‌کند
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که زوج ها، از داشتن فضای دیگری مانند واتس اپ برای مطرح کردن بحث هایشان سود می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز - قطعا در بسیاری از گزارش‌ها شنیده اید که شبکه‌های اجتماعی و استفاده از آن‌ها تاثیری منفی بر روابط اجتماعی دارند، اما نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که زوج ها، از داشتن فضای دیگری مانند واتس اپ برای مطرح کردن بحث هایشان سود می‌برند.

محققان در مطالعات جدید خود دریافتند که افراد گروه سنی ۴۰ تا ۵۰ ساله به احتمال زیاد کاربرانی هستند که به تازگی وارد حوزه فناوری شده اند. با در نظر گرفتن این موضوع، نویسندگان مطالعه بر روی چگونگی سازگاری زوج‌های ۴۰ تا ۵۰ ساله با استفاده از ابزار‌های دیجیتالی برای برقراری ارتباط با شریک زندگی خود تمرکز کردند.

این مطالعه نشان می‌دهد روشی که زوج‌ها روابط خود را به صورت آفلاین انجام می‌دهند، رفتار آن‌ها را در واتساپ منعکس می‌کند. در واقع، شرکا از این برنامه به عنوان مکانی جدید برای بحث و مطرح کردن مشکلات خود استفاده کردند، بدون اینکه سایر افراد در جریان این مباحث قرار گیرند.

محققان در این رابطه می‌نویسند: مکاتبات از طریق واتس اپ نه تنها مکان مناسبی را برای انجام این رابطه ارائه می‌دهد، بلکه می‌تواند به حفظ آن نیز کمک کند. علاوه بر این، پژوهشگران دریافتند که مکالمات واتس اپ از همان سه الگوی مدیریت تعارض پیروی می‌کند که در جریان مشاجره‌های دنیای واقعی توسط روان‌شناسان بالینی مشاهده شده است.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند که در شرایط عادی و در حین دعوا‌های همسران، آن‌ها سعی کردند از تعامل با عزیزشان در هنگام درگیری اجتناب کنند. درست مانند زوج‌هایی که هنگام دعوا از یکدیگر دوری می‌کنند و فعالیت‌های جداگانه‌ای انجام می‌دهند، زوج‌هایی که از واتس‌اپ استفاده می‌کنند همان رفتار «اجتنابی» را نشان می‌دهند و به احتمال زیاد سعی می‌کنند در فضای مجازی با همسرشان مشکلات را مطرح کنند.

در طول این مطالعه، محققان با ۱۸ زوج بین ۳۵ تا ۵۰ ساله که بیش از پنج سال در یک رابطه بوده اند، مصاحبه کردند.

محققان همچنین دریافتند: زوج‌ها حتی می‌توانند مشاجره هایشان در واتس‌اپ را ادامه داده و این موضوع به گروه‌های خانواده شان انتقال پیدا کند. در همین حال، دعوا‌های دیگری نیز وجود داشت که به صورت آنلاین شروع شده و همچنان به تعاملات چهره به چهره این زوج سرایت کرد.

نویسندگان دریافتند برای زوج‌هایی که اغلب درگیر مدیریت منطقی تعارض هستند، واتس اپ اغلب این فرصت را می‌دهد که با دقت بیشتری به دیدگاه دیگران گوش دهیم.

شرح کامل این مطالعه در آخرین شماره مجله تخصصی New Media & Society منتشر شده است.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->