۱۴۰۰ مشهدی برای شرکت اردوی راهیان نور مناطق غرب ثبت نام کردند رونمایی از سه نسخه خطی نفیس «اللُهوف سید بن طاووس» در حرم رضوی ساختار‌های اجتماعی باید با فرهنگ رضوی همسو شوند تقدیر از برگزیدگان دومین دوره جایزه بین‌المللی خوش‌نویسی «یاس یاسین» احداث سایه‌بان‌های جدید در مسیر‌های پرتردد حرم‌ امام‌رضا(ع) چرا تولی و تبری شرط نجات است؟ پیکر پدر شهیدان «واحدی‌فیض‌آبادی» در مشهد تشییع شد هنرمندانی که دل در گرو حسین (ع) دارند | روایتی از حضور اصحاب رسانه و هنر مشهد در هیئت مذهبی ماه + فیلم یک تنگ بلور در میدان مین آداب استغفار و توبه چیست؟ امام‌سجاد(ع) مظهر تقوا و تواضع است تضمین بقای دین و سلامت اجتماع با امر‌به‌معروف و نهی‌ازمنکر نگاهی به بینش و منش واعظ شهیر مرحوم آیت ا... غلامرضا دهشت| عالم خیراندیش ۶ نمایش آیینی و تعزیه‌خوانی در محرم و صفر مجوز اجرا گرفتند ویژه‌برنامه‌های عزاداری دهه دوم محرم در حرم امام‌رضا(ع) خواب ممنوع، روزِ بیداری است! یادی از شیخ احمد کافی به‌مناسبت سالگرد درگذشت این واعظ محبوب ۲۰۰ مسجد استان در رویداد نوجوانانه تربیتی «هشتادیوم» پای کار هستند
سرخط خبرها

بهره‌برداری از اطلس جامع موقوفات حضرت‌رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۲۳۷۸۲
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
بهره‌برداری از اطلس جامع موقوفات حضرت‌رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۱
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: اطلس جامع موقوفات با هدف یکپارچه‌سازی اطلاعات موقوفات حضرت رضا (علیه السلام) در سطح کشور تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مالک رحمتی در بازدید از بخش‌های معاونت املاک و اراضی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی گفت: یکی از نیازمندی‌های آستان قدس رضوی، اطلس جامعه موقوفات است که موضوع آن از چند سال گذشته مطرح شده و در حال حاضر نیز زیرساخت‌های لازم برای تحقق آن نظیر بایگانی دیجیتال، GIS و سامانه‌های هوشمند امروز در آستان قدس رضوی، یا فراهم شده و یا در حال اجرا است.
او ادامه داد: با راه‌اندازی اتاق رصد (مانیتورینگ) املاک و اراضی به همراه اطلس جامع موقوفاتی، تمامی فرایند‌ها تحت رصد و کنترل قرار خواهد گرفت.

بانک جامع موقوفات

رحمتی، اطلس جامع موقوفات را یکی از اولویت‌های آستان قدس رضوی برشمرد و هدف از ایجاد این اطلس را تعیین تکلیف اراضی موقوفاتی و یکپارچه‌سازی اطلاعات در آستان مقدس حضرت رضا (علیه السلام) عنوان کرد و افزود: هیچ زمینی در آستان قدس نباید بدون برنامه و نقشه راه باشد. در حال حاضر مشهد ناحیه‌بندی شده، کمیسیون مشارکت‌ها شکل گرفته و معاونت‌های عمران و املاک به کمک آمده‌اند که نتیجه آن افزایش بهره‌وری است.
رحمتی ادامه داد: زمانی می‌توانیم بگوییم زمینی رها شده نیست که اطلس جامع موقوفاتی پیاده شده و متناسب با آن، کاربری‌ها و محل‌های استفاده اراضی همچون توسعه شهری، حریم شهری، کشاوزی یا باغی بودن و... مشخص شود.

هوشمندسازی فرایند‌های حوزه املاک

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش بهره‌وری اراضی تصریح کرد: معاونت املاک و اراضی، بخشی است که به مردم و مستاجران خدمات ارائه می‌کند؛ براین اساس هرچه هوشمندسازی در این بخش تقویت شود، افزایش رضایت مردم را به دنبال خواهد داشت.

تدوین کتابچه دستورالعمل‌های حوزه املاک و اراضی

رحمتی، تهیه و تدوین کتابچه ضوابط و دستورالعمل املاک و اراضی آستان قدس رضوی را یکی دیگر از اقدامات ارزشمند معاونت املاک و اراضی دانست و گفت: این حوزه از قدمتی حدود ۸۰۰ ساله برخوردار است که در آن هزاران دستورالعمل و امریه موج می‌زند، لذا تصویب و ابلاغ این کتابچه باعث می‌شود دستورالعمل‌ها تعیین تکلیف و یکنواخت‌تر شده و مسیر‌ها هموارتر شود.
او ادامه داد: تهیه و تصویب کتابچه ضوابط و دستورالعمل املاک و اراضی که به اندازه بایگانی دیجیتال برای این آستان قدس حائز اهمیت است، باید تا پایان امسال به پایان برسد.
رحمتی خطاب به حاضران جلسه گفت: هرچقدر می‌توانید در کار مردم و در نحوه ارتباط مردم با این معاونت سهولت ایجاد کنید، امری که بعد از وجود بارگاه حضرت رضا (علیه السلام)، برای این آستان سرمایه اجتماعی دیگری را به ارمغان می‌آورد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->