سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش
سرخط خبرها

برگزاری رزمایش نیروی زمینی ارتش در آینده‌ای نزدیک| توضیحات فرمانده کل ارتش درباره توقیف شناور‌های آمریکایی

  • کد خبر: ۱۲۴۲۷۴
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
برگزاری رزمایش نیروی زمینی ارتش در آینده‌ای نزدیک| توضیحات فرمانده کل ارتش درباره توقیف شناور‌های آمریکایی
فرمانده کل ارتش گفت: در آینده نزدیک رزمایش نیروی زمینی ارتش برگزار می‌شود و پس از آن نیز سلسله رزمایش‌های ارتش ادامه می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی دوره ۳۳ مدیریت دفاعی دافوس ارتش، درباره حراست از مرز‌های کشور، اظهار داشت: برای انجام این مهم یک سری برنامه‌ها، اقدامات و فعالیت‌هایی در زمین، دریا و هوا چه بخش نیروی هوایی و چه در بخش پدافند هوایی دائماً در حال انجام است؛ به‌عنوان مثال، در بخشی از مرز‌های شرقی، غربی و در شمال غرب کشور نیروی زمینی ارتش مستقر است و در آسمان نیز به‌صورت ۲۴ ساعته پرواز هواپیما‌ها را به‌منظور نگهبانی از آسمان کشور داریم؛ همچنین نیروی پدافند هوایی ارتش نیز در اقصی نقاط کشور دائماً آسمان را رصد می‌کند تا اگر کوچک‌ترین ورود غیرمجازی رخ داده باشد با آن ورود برخورد کنند.

سرلشکر موسوی افزود: البته نیروی دریایی ارتش هم در آب‌های آزاد و مناطقی هم‌چون باب‌المندب، دریای سرخ، اقیانوس هند و در دریای عمان وظیفه حفاظت و حراست از منافع جمهوری اسلامی ایران و باز نگه‌داشتن خطوط کشتیرانی تجاری و نفتکش‌ها را بر عهده دارد که هر از گاهی اخبار درگیری‌های آن‌ها منتشر می‌شود.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: علاوه بر برنامه‌های آموزشی و تدارکات آمادی، برای اینکه در بخش‌های تحقیقاتی بتوانیم همواره به‌روز باشیم و از تهدیدات و از دشمنان عقب نباشیم، نیاز داریم تا دائماً کار‌های تحقیقاتی صورت بگیرد؛ لذا این کار‌ها دائمی است؛ اما بنا به مقتضیات برای پیاده کردن آنچه که آموخته شده، برنامه‌هایی مانند برگزاری رزمایش هم داریم که معمولاً در رزمایش‌ها از تجهیزات و روش‌های جدید متناسب با آنچه که در مورد تهدیدات دشمنان رصد می‌شود، استفاده می‌کنیم تا بدانیم در برابر تهدیدات باید چگونه آماده باشیم و در مقابل آن‌ها انجام وظیفه کنیم.

وی اضافه کرد: بدین‌منظور رزمایش بزرگ مشترک پهپادی را حدود دو هفته پیش شاهد بودید و در آینده نزدیک هم رزمایش زمینی برگزار می‌شود؛ البته بعد از آن سلسله رزمایش‌ها ادامه پیدا خواهد کرد؛ برنامه‌های آموزشی هم در دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها و مراکز آموزشی دائماً به‌صورت برنامه‌ای برای تربیت افسران و درجه‌داران قوی، مقتدر و بادانش جریان دارد تا بتوانند مأموریت‌های خودشان را در فضای پیچیده امروز و فردا به خوبی انجام بدهند.

امیر سرلشکر موسوی سپس در خصوص توقیف شناور‌های آمریکایی توسط نیروی دریایی ارتش گفت: آمریکایی‌ها با خوی تجاوز‌گری و خود بزرگ‌بینی که دارند، نسبت به حقوق پذیرفته شده بین‌المللی گاهی بی‌توجهی می‌کند؛ این شناور‌های بدون سرنشین که از طرف نیروی دریایی آمریکا در دریا‌ها مشغول انجام مأموریت هستند، بدون توجه به اینکه این منطقه، منطقه عبور سایر شناورهاست و نحوه انجام مأموریت آن‌ها می‌تواند خطراتی را برای عبور امن شناور‌های دیگه فراهم کند، این شناور‌ها را رها می‌کنند؛ در حالی که نسبت به ایمن‌سازی آن‌ها توجه لازم را ندارند.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: به همین دلیل مدتی پیش سپاه پاسداران یکی از این شناور‌ها را توقیف و بعد در محل امنی آن را رها کرد و در ادامه، چند روز پیش هم نیروی دریایی ارتش نیز در منطقه مأموریت خود با دو فروند از این شناور‌ها برخورد کرد؛ لذا این دو شناور را از منطقه‌ای که ممکن بود به سایر شناور‌ها و امنیت آن‌ها آسیب بزند، دور کردند و به آمریکایی‌ها نیز اطلاع دادند که از این پس، قوانین بین‌المللی را رعایت کنند.

وی در خصوص شناور‌های یادشده اظهار داشت: این شناور‌ها آنچنان پیشرفته و مهم نیستند که بخواهیم آن‌ها را توقیف کنیم و این اقدام برای ما سودی ندارد. این شناور‌ها به درد ما هم نمی‌خورد و ما فقط برای تامین امنیت و حفظ آن تلاش می‌کنیم.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره بررسی جنگ‌هایی که در منطقه و سطح بین‌المللی صورت می‌گیرد در دانشگاه‌های ارتش، عنوان کرد: یکی از کار‌های دائمی همه دانشگاه‌های نظامی این است که همه اتفاقاتی که در اطراف می‌افتد را دنبال کنند؛ اتفاقاتی که ممکن است در آینده به ما مربوط شود را هم از منظر اینکه تهدیدی برای منافع ملی ما و برای نظام و استقلال کشور و تمامیت ارضی نباشد و هم از این بابت که ممکن است برای ما درس‌آموزی‌هایی داشته باشد، این‌ها دائماً رصد می‌شود.

فرمانده کل ارتش اضافه کرد: بر این اساس، یکی از جا‌هایی که درباره آن‌ها معمولاً بحث و تبادل نظر می‌کنیم و اگر در حوزه تهدیدات، آن‌ها را دسته‌بندی کنند و بخواهند روی آن «بازی جنگ» انجام دهند و خودشان را برای رزمایش آماده کنند، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ماست که البته بالاترین مرجع تاکتیک در نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران همین دانشگاه فرماندهی و ستاد است که سامانه بسیار پیشرفته و خیلی خوبی هم برای انجام این مطالعات و پیگیری این موارد در اختیار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->