۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

آلودگی هوا، احتمال لغو بازی استقلال- سپاهان را قوت داد

  • کد خبر: ۱۲۴۳۵
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶
آلودگی هوا، احتمال لغو بازی استقلال- سپاهان را قوت داد
سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد: برگزاری مسابقات فوتبال در تمامی رده‌ها منوط به شرایط مناسب آب و هوایی و تصمیم‌گیری استانداری و نهاد‌های مربوطه خواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به افزایش لحظه‌ای شاخص آلودگی هوا در  استان تهران و  هشدار‌هایی که از سوی استانداری تهران در این خصوص صادر می‌شود، در صورتی‌که شرایط برگزاری مسابقات ورزشی و به‌ویژه فوتبال برای هفته آینده خطرناک اعلام شود، سازمان لیگ فوتبال ایران نیز طبق مقررات اقدام خواهد کرد.

 اگرچه تقویم مسابقات فصل ۹۹-۹۸ بسیار فشرده است، اما اولویت سلامت ورزشکاران، داوران و تماشاگران خواهد بود به همین دلیل در صورت اعلام وضعیت اضطرار آلودگی هوا، تمامی مسابقات لیگ برتر و سایر رده‌های لیگ، دسته اول، دوم و سوم و جام حذفی سراسر کشور که در استان تهران برگزار می‌شود و مسابقات رده‌های سنی مختلف در استان تهران لغو خواهد شد.

با این‌حال سازمان لیگ تا این لحظه اصرار به برگزاری مسابقات طبق تقویم اعلام شده خواهد داشت که با اعلام استانداری تهران مطابق قانون تصمیم‌گیری می‌شود.

طبق برنامه اعلام شده از سوی سازمان لیگ قرار است استقلال و سپاهان هفته آینده، دوم دی‌ماه در چارچوب رقابت‌های جام‌حذفی در ورزشگاه آزادی به مصاف هم بروند که البته برگزاری این دیدار با مخالفت حمید استیلی سرمربی تیم ملی امید مواجه شده و او خواستار حضور بازیکنان امید این دو تیم در اردوی تیمش است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->