موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

صنعتگر: دانش، توانایی و سلامتی ۳ جرم بزرگ در فوتبال ایران است

  • کد خبر: ۱۲۴۴۲۸
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۵
صنعتگر: دانش، توانایی و سلامتی ۳ جرم بزرگ در فوتبال ایران است
مدرس مشهدی مربیگری فوتبال معقتد است که دانش، توانایی و سلامتی ۳ جرم بزرگ فوتبال ایران است و هر مربی که به این جرم‌ها مرتکب شود، از چرخه فوتبال ایران حذف خواهد شد.

گروه ورزش | شهرآرانیوز، علی صنعتگر در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: ما به‌شدت نیاز داریم به سمت تغییر حرکت کنیم. در این برهه زمانی ۲ انتخاب داریم. اگر بخواهیم مسیری که تاکنون رفته‌ایم را مجددا طی کنیم به همان مقصدی می‌رسیم که تا‌کنون به آن رسیده‌ایم. امیدوارم این تغییر در فوتبال خراسان رضوی در عرصه مربیگری اتفاق افتاده باشد.

وی افزود: حلقه مفقوده فوتبال ایران را تخصص می‌دانم. نیاز داریم که آدم‌های متخصص به فوتبال ایران وارد کنیم؛ آدم‌هایی وارد فوتبال شوند که دانش به‎‌روز و مدرنی دارند. حالا که ۲۴ مربی ای‌لایسنس تربیت کرده‌ایم باید به بازار کار این مربیان نیز فکر کنیم. فوتبال خراسان ضوی در حال حاضر نیاز به مدیر، مربی، بدن‌ساز و آنالیزور غیربومی ندارد، همه چیز در خراسان رضوی در شرایط ایدئالی به سر می‌برد.

مدرس مشهدی مربیگری فوتبال گفت: باید به روزی برسیم که مربیان غیربومی وارد فوتبال خراسان رضوی نشوند. مربیان خراسانی از توان و دانش کافی برخوردارند و ورود افرادی که سطح آنان از مربیان ما ۲ تا ۳ لول پایین‌تر است توهین به مربیان خراسانی محسوب می‌شود.

صنعتگر بیان کرد: مربیان خود را با به‌روزترین شیوه‌های روز جهان تعلیم دادیم. البته خوشبختانه طی جلساتی که با هیئت فوتبال استان داشته‌ام، دیده‌ام که این هیئت در نشست با باشگاه‌ها چه میزان اصرار به استفاده از مربیان بومی دارد.

وی با اشاره به ۳ جرم بزرگ فوتبال ایران بیان کرد: ۳ جرم بزرگ در فوتبال ایران وجود دارد. اگر دانایی داشته باشید مجرم بالفطره‌‌ای در فوتبال ایران محسوب می‌شوید. اگر توانایی داشته باشید مجرم سنگینی هستید. سومین جرم در فوتبال ایران نیز سلامت و پاکی است. از مربیان فوتبال می‌خواهم این ۳ جرم را انجام ندهند، چون هرکسی که به این جرم‌ها مرتکب شود باید همانند نسل ما خانه‌نشین شود و اجازه ورود به چرخه فوتبال ایران را پیدا نخواهد کرد.

مدرس مشهدی مربیگری فوتبال خاطرنشان کرد: باید به‌جای اینکه در کلاس‌های مربیگری تاکتیک‌های مختلف فوتبال ایران را آموزش دهیم، درباره واقعیت فوتبال ایران صحبت کنیم. آیا دانستن کانترپرس و گیگن‌پرس به مربیان کمک می‌کند که وارد چرخه فوتبال ایران شوند؟ اگر این‌ها کمک می‌کند که ۱۰ برابر این‌ها را تاکنون آموخته‌ام.

صنعتگر تأکید کرد: باید فکری اساسی برای فوتبال ایران شود تا این سه مقوله از لیست جرم‌های فوتبال خارج و به یک امتیاز محسوب بشود.

وی افزود: برگزاری کلاس مربیگری فوتبال ای‌لایسنس سختی خودش را دارد که این کلاس با حضور مربیان بومی نیز برگزار شد. هیئت فوتبال خراسان رضوی کار بزرگ و ارزشمندی برای برگزاری این کلاس مربیگری انجام داد. فوتبال خراسان در حال حاضر یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های تدریس در فوتبال ایران است، چرا که به‌جز بنده در هر مقوله بهترین مدرس‌های فوتبال ایران در خراسان رضوی وجود دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->