کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد تأکید معاون رئیس جمهور در خصوص لزوم تغییرات فرهنگی در مقابله با خشونت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران تا سه‌شنبه معاون سابق وزیر آموزش و پرورش: ۷۰ هزار مربی کم داریم برای مهار افزایش قیمت بلیت هواپیما نیازمند بازنگری در رأی دیوان عدالت هستیم صادق حسین زاده معاون جدید پرورشی وزارت آموزش‌ و پرورش شد + سوابق اضافه‌کار اجباری پرستاران ممنوع است هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه‌های چای (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) ترمیم آسیب قرنیه با سلول‌های بنیادی افکار مخربی که مقدمه‌ای برای خیانت بین همسران می‌شود | وسوسه‌های یک ذهن نازیبا وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی مدارس تا پایان سال ادامه دارد
سرخط خبرها

۲۳۳۵ شکایت از ثبت‌نام مدارس در مشهد طی ۵ ماه ابتدایی ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۲۴۵۴۰
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۶
  • ۱
۲۳۳۵ شکایت از ثبت‌نام مدارس در مشهد طی ۵ ماه ابتدایی ۱۴۰۱
هرسال حوالی مهر و در آستانه بازگشایی مدارس، پرونده مشکلات این حوزه روی میز می‌آید و یکی از آن‌ها موضوع تخلف در ثبت‌نام است و سهم زیادی از شکایت‌ها را نیز به خود اختصاص می‌دهد.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ تخلفات مدارس در حوزه‌های گوناگونی مانند دریافت وجه و محدوده‌بندی است و بر اساس آماری که رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی به شهرآرا اعلام کرده است، «درمجموع شکایت‌های مربوط به ثبت‌نام در استان ۶ هزارو ۲۰ مورد و در مشهد ۲ هزارو ۳۳۵ مورد در پنج ماه ابتدایی امسال ثبت شده است.»

محمد شم‌آبادی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، بیشتر شکایات را در حوزه ثبت‌نام دانست و افزود: آمار شکایات کلی که شامل همه موضوع‌ها غیر از ثبت‌نام مدارس است، از فروردین تا مرداد امسال، در استان ۲ هزارو ۶۱۵ مورد و در مشهد ۹۳۸ مورد شکایت بوده است. البته اکنون موضوع شکایت همکاران فرهنگی در واکنش به نتیجه نقل‌وانتقالات آن‌ها نیز مطرح است.

برخورد ۱۹ مدیر متخلف

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی ادامه داد: کارشناسان بازرسی تاکنون ۱۱۳ بازدید در استان انجام داده‌اند که البته ۸۰ تا ۸۵ درصد آن مربوط به مشهد است. ۱۱ مورد از آن‌ها بازرسی دوباره لازم داشته‌اند. زیرا بازرسی اولیه کفایت نکرده است. در پی این بازدید‌ها ۱۹ مدیر متخلف شناسایی شده و برخورد قانونی لازم با آن‌ها صورت گرفته است. برای ۲۰ مورد اقدامی انجام نداده‌ایم. زیرا مشکلی نداشتند و با ۸۰ مدرسه نامه‌نگاری کرده‌ایم.

شم‌آبادی بیان کرد: مجموع ثبت‌نام پارسال یک‌میلیون‌و ۴۵۵ هزارو ۸۳۱ نفر بوده است. این رقم امسال تاکنون یک میلیون و ۳۳۱ هزار و ۲۹۲ نفر و به این معناست که ۹۵ درصد دانش‌آموزان استان در مدارس ثبت‌نام کرده‌اند، اما شمار دانش‌آموزان ثبت‌نام‌کرده افزایش می‌یابد و طبق پیش‌بینی بخش آمار و فناوری آموزش‌وپرورش، افزایش ۳ درصدی دانش‌آموزان را در استان شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه تا زمانی که دانش‌آموزی پرونده به دست باشد، باید مدارس روند ثبت‌نام را انجام دهند، اضافه کرد: برخی دانش‌آموزان که هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند، در شهریور امتحان داشته‌اند و بقیه دانش‌آموزان نیز اتباع هستند. البته خانواده برخی دانش‌آموزان نیز خانه‌شان را جابه‌جا کرده‌اند و برای ثبت‌نام به مدارسی مراجعه کرده‌اند و دچار مشکل شده‌اند، اما این مشکلات تا ۲۰ شهریور حل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
فضل احمد بلوچ
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۶
0
0
سلام من میخاستم پسرم رابه مدرسه ثبت نام کنم باوجودکه مدارک هم دارم گفتندنمیشه نمیدونم چرا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->