افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 ۱۷ شهریور ۵۷ در مشهد چه گذشت؟

  • کد خبر: ۱۲۴۷۳۶
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۶
 ۱۷ شهریور ۵۷ در مشهد چه گذشت؟
در نخستین ساعات بعد از ظهر ۱۷ شهریور، مردم مشهد در خیابان‌های منتهی به مسیر فرودگاه تجمع و شروع به تظاهرات کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ازدحام مستقبلین در فرودگاه به حدی بود که ماموران امنیتی رژیم تصمیم گرفتند تا آیت الله قمی را با همان هواپیمایی که به مشهد آمده بود به تهران بر گردانند. اطلاع مردم از این تصمیم باعث درگیری آنان با ماموران حکومت شد. در جریان این در گیری‌ها چند نفر و از آن میان چهار نفر نوجوان و جوان به نام‌های جواد فلاح قلندر آبادی ۱۴ ساله، حسین حسینی ۱۴ ساله، احمد عرفانی ۱۸ ساله و جمال فریدزاده ۱۷ ساله در زد و خورد‌های مقابل پمپ بنزین خیابان گاراژدار‌ها و خیابان ضد کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند. در چنین شرایطی آیت الله قمی در میان استقبال با شکوه مردم وارد شهر مشهد شد.

 ۱۷ شهریور ۵۷ در مشهد چه گذشت؟

 ۱۷ شهریور ۵۷ در مشهد چه گذشت؟

با توجه به راه پیمایی‌های گسترده مردم ایران بر ضد دولت شریف امامی، وی ناگزیر از تجدید نظر در سیاست‌های اعلام شده خود مبنی بر مدارا با روحانیون و مخالفان شد و در روز ۱۷ شهریور در چند شهر بزرگ ایران و از آن میان شهر مشهد، حکومت نظامی اعلام کرد.
در این روز سرتیپ عبدالرحیم جعفری به فرمانداری نظامی مشهد منصوب شد. فرمانداری نظامی مشهد طی اعلامیه‌های شماره۳و۲ خود که در روز ۱۸ شهریور صادر شد، محدودیت ساعات رفت و آمد در مشهد را اعلام نمود. بر اساس این اطلاعیه‌ها رفت و آمد مردم از ساعت ۹ شب تا شش صبح و اجتماع بیش از سه نفر در طول روز و انجام هر گونه اقدام تحریک آمیز و حمل هر گونه اسلحه سرد و گرم ممنوع اعلام شد.
مردم مشهد بی توجه به مقررات و تهدید‌های حکومت نظامی، رفتار‌های انقلابی خود را همچنان ادامه دادند. به دنبال سرکوب و کشتار مردم تهران در در روز ۱۷ شهریور، در مشهد سه روز تعطیل و عزای عمومی اعلام شد. در این سه روز تظاهرات پراکنده، اما مستمر از طرف اقشار مختلف مردم در گوشه و کنار شهر برگزار گردید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->