صدور ۲۶ هزار سند خادم در خراسان رضوی برای زائران افغانستانی اربعین فیلم | میزبانی گرم از زائران افغانستانی در خوزستان مرز چذابه قیمت امروز افغانی به دینار عراق (سه‌شنبه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: موضوع مهاجران افغانستانی یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی بود مظفری: روند خروج مهاجران کاهش یافته و روزانه بین هزار تا ۶ هزار نفر از مرز عبور می‌کنند بررسی آخرین آمار‌ها درباره تعداد اتباع خارجی غیرمجاز در ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) حرکت اولین قطار مسافربری مشهد به هرات با ۴۰۰ مسافر در هفته آینده + فیلم بهروز جعفری، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال فوتسال افغانستان شد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | اقتدار موشک‌های ایران از نگاه مردم افغانستان ویزای ایران برای زائران افغانستانی اربعین رایگان صادر می‌شود وزیر دادگستری بعد از بازدید از دوغارون: روند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی مطلوب است شمقدری: تاکنون ۸۲۰ هزار مهاجر افغانستانی از طریق مرز دوغارون خارج شده‌اند + فیلم یک مقام سازمان ملل: بسیاری از مهاجران افغانستانی جایی برای بازگشت ندارند طالبان به طرح اسرائیل برای اشغال کامل غزه واکنش نشان داد ۵ روز مانده به اربعین حسینی | زائرین افغانستانی همچنان منتظر صدور ویزا قیمت امروز افغانی به دینار عراق (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران
سرخط خبرها

وزیر کشور: مشکل عبور زوار غیرایرانی از مرز شلمچه حل شد

  • کد خبر: ۱۲۵۴۹۶
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۵
وزیر کشور: مشکل عبور زوار غیرایرانی از مرز شلمچه حل شد
وزیر کشور گفت: تاکنون بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای کشور خارج شده اند و حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار زائر نیز به کشور بازگشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد وحیدی امروز ۲۲ شهریورماه در حاشیه بازدید از مرز شلمچه اظهار کرد: هر ۶ مرز کشور در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند و ترددها بسیار روان و راحت است و زائران به راحتی از مرزها عبور می کنند.

وی افزود: تاکنون بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای کشور خارج شده اند و حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار زائر نیز به کشور بازگشته اند. در حالی که این ورود و خروج زائران همزمان انجام می شود هیچ مشکلی برای تردد مرزها نیست.

وزیر کشور با اشاره به زیرساخت های موجود مرزهای کشور برای تردد زائران گفت: فقط در خوزستان حدود یک هزار موکب برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در حال فعالیت هستند و فضای معنوی بسیار خوبی در مرزها حاکم است.

وحیدی عنوان کرد: مشکلی از نظر تردد زوار افغانستان برای ورود کشور عراق وجود ندارد. همچنین با حل شدن مشکلات، زائران کشور پاکستان نیز در حال عبور از مرز هستند و اگر مایل باشند می توانند تعداد بیشتری از آنها برای عبور از مرز شلمچه و ورود به کشور عراق اقدام کنند و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: از دولت، ملت، مردم، موکب داران و همه مرزداران عراقی تشکر می کنیم که همکاری و هماهنگی بسیار خوبی دارند. همه دستگاه ها با شور و شوق در مرزها فعال هستند و کمبودی وجود ندارد.

وزیر کشور با اشاره به افزایش جمعیتی که قصد خروج از مرزهای کشور را دارد، تصریح کرد: اکنون شاهد پیک جدیدی برای خروج زائران از کشور برای سفر به عراق هستیم زیرا به روزهای اربعین نزدیک شده ایم و عده ای از زائران در تلاش هستند تا خود را در این ایام به عراق برسانند.

وحیدی ادامه داد: سرعت انتقال زائران در مرزها بسیار خوب است. علاوه بر اتوبوس هایی که نسبت به جا به جایی زائران اقدام می کنند، قطارهای بسیار زیادی نیز برای تردد زوار تدارک دیده شده است. ۱۶ رام قطار از خرمشهر به سمت تهران و همچنین قطارهایی به سمت مشهد و زاهدان تدارک دیده شده است.

وی افزود: ظرفیت حمل قطاری زائران بیش از ۲.۵ تا ۳ برابر شده است تا مشکلی در تردد زوار به وجود نیاید. اتوبوس هایی نیز از سازمان ها وزارت خانه ها و شهرداری در مرزها مستقر شده اند تا زوار به راحتی بتوانند به مقاصد خود بازگردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->