آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و هفتم‌تیر، در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان چهاردهمین سوگواره ملی فرهنگی هنری مَحرمِ مُحَرم برگزار می‌شود یک ایران به پا خاست | تشییع پیکر مطهر شهدای اقتدار ملی با حضور پرشور مردم تهران (۷ تیر ۱۴۰۴) + فیلم اولین تصاویر از تابوت‌های شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی جابه‌جایی بیش از ۶۳ هزار نفر از حجاج بیت الله‌الحرام از مرزهای زمینی کشور ۶۰ شهید حملات رژیم صهیونیستی به کشور، در تهران تشییع می‌شوند بازگشت حسینیه معلی با ترکیب تازه‌ای از مداحان و کارشناسان مذهبی قاب کم‌نظیر از فرماندهان میدان در جریان حمله صهیونیست‌ها به ایران + عکس نگارخانه رضوان میزبان نمایشگاه خوشنویسی «گلاب اشک» می‌شود برنامه‌های دهه اول محرم ۱۴۰۴ ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر امام رضا (ع) اهتزاز پرچم ایران و پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) در آسمان کشور + فیلم تشییع پیکر شهید احسان ذاکری، پاسدار و خبرنگار، در تهران (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم سلیمان سلیمانی، دانشمند هسته‌ای در حملۀ صهیونیست‌ها به شهادت رسید آغاز به کار پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» با فرا رسیدن ماه محرم ۱۴۰۴ ممنوعیت برپایی عزاداری محرم در حرم حضرت زینب(س) توسط جولانی آیین سنتی «صلا» در نخستین روز ماه محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) چرایی عزاداری برای امام حسین(ع) قبل از سالروز شهادتش نماهنگ چاووش با صدای محمود کریمی+ فیلم ورود آخرین کاروان زائران ایرانی به مدینه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام برنامه های ویژه حرم مطهر رضوی به مناسبت اربعین حسینی(ع)

  • کد خبر: ۱۲۵۷۸۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹
اعلام برنامه های ویژه حرم مطهر رضوی به مناسبت اربعین حسینی(ع)
معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی در آستانه اربعین حسینی ویژه‌برنامه‌های پیش‌بینی شده برای برپایی محافل عزاداری این در آستان ملکوتی حضرت رضا(ع) را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسین شریعتی‌نژاد اظهار کرد: این برنامه‌ها از ساعت ۱۷:۳۰ جمعه، ۲۵ شهریور ماه، آغاز خواهد شد و محفل محوری عزاداری‌ها در رواق امام خمینی(ره) خواهد بود.

وی اضافه کرد: در این مراسم حجج‌ اسلام محسن کافی و جواد نظافت در سخنانی به تبیین ابعاد قیام حسینی می‌پردازند و در ادامه مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) در سوگ سید و سالار شهیدان مرثیه‌سرایی خواهند کرد.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی ادامه داد: ویژه‌برنامه‌های روز اربعین حسینی نیز از ساعت ۱۰:۳۰ صبح روز شنبه، ۲۶ شهریور، در رواق امام خمینی(ره) آغاز می‌شود که آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، سخنران این مراسم خواهد بود و در ادامه هادی الهی و امیر عارف به مرثیه‌سرایی می‌پردازند.

شریعتی‌نژاد عنوان کرد: بعد از نماز ظهر و عصر نیز مراسم زیارت اربعین با نوای حاج علی ملائکه در رواق امام خمینی(ره) قرائت خواهد شد و محفل عزاداری این روز برپا خواهد شد.

وی گفت: مراسم شام اربعین حسینی نیز با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید در صحن پیامبر اعظم(ص) آغاز می‌شود و پس از سخنرانی حجج اسلام محمد باقر حیدری کاشانی و محسن کافی، آقایان علی ملائکه و جواد حسین‌خانی به مداحی و ذکر مصیبت می‌پردازند.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی به برنامه‌های جانبی این ایام در دیگر صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر نیز اشاره و اظهار کرد: قرائت زیارت عاشورا و زیارت‌ اربعین در چند نوبت در صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر رضوی از دیگر برنامه‌های مناسبتی اربعین اباعبدالله‌الحسین(ع) در حرم مطهر رضوی خواهد بود.

عزاداری‌های ویژه بانوان در رواق حضرت زهرا(س)

شریعتی‌نژاد افزود: قراعت ادعیه و زیارت، مدیحه‌سرایی و مرثیه‌خوانی ویژه بانوان در رواق حضرت زهرا(س) و همچنین برپایی نشست‌های علمی حلقه معرفت از دیگر برنامه‌های این ایام است.

 وی ادامه داد: همزمان با اربعین حسینی ویژه‌برنامه‌ای نیز برای زائران خردسال حرم مطهر رضوی پیش‌بینی شده و محفلی در رواق کودک برگزار خواهد شد. این محفل با برگزاری مسابقات فرهنگی همراه خواهد بود تا از این طریق کودکان شناخت بیشتری از امام حسین(ع) و روز اربعین پیدا کنند.

 ویژه‌برنامه‌هایی برای زائران غیرایرانی

بر اساس گزارش روابط عمومی آستان قدس رضوی، شریعتی‌نژاد همچنین از برگزاری مراسم عزاداری برای زائران غیرایرانی خبر داد و گفت: همانند تمام مناسبت‌ها، در اربعین نیز ویژه ‌برنامه‌هایی برای زائران غیرایرانی در نظر گرفته شده تا این زائران حضرت رضا(ع) بتوانند از محافل عزاداری ویژه خود بهره‌مند شوند. این محافل در صحن کوثر، رواق درالمرحمه و صحن غدیر حرم مطهر برگزار خواهد شد و زائران غیرایرانی از سخنرانی‌ها و ذکر مصیبت واعظان و مداحان به زبان‌های عربی، اردو و... بهره‌مند می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->