ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر
سرخط خبرها

عضو شورای شهر مشهد: نباید زائر امام رضا (ع) بدون جا و مکان بماند

  • کد خبر: ۱۲۵۸۷۰
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹
عضو شورای شهر مشهد: نباید زائر امام رضا (ع) بدون جا و مکان بماند
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ما به عنوان مجاوران حضرت رضا (ع) توفیق میزبانی از زائران خاص امام را داریم که با پای پیاده و دل از اقصار نقاط کشور اسلامی به این شهر مشرف می‌شوند لذا توفیق خوبی برای میزبانی از این زائران عاشق است.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت:‌ بر اساس آمار سالانه بالغ بر ۳۰ میلیون زائر به مشهد مشرف می‌شوند و این آمار در این ایام بسیار کمتر است لذا نباید هیچ زائری بدون جا و مکان بماند و این فرهنگ را باید جاری کنیم.

حسین حسامی با بیان این خبر اظهار کرد: فلسفه شکل‌گیری مشهد وجود مضجع منور امام رضا (ع) است زیرا مشهد باغی بوده که این حضرت خریداری کردند و تنها شهروند مشهدی امام رضا(ع)بودند و همه ما زائر و مجاور هستیم.


وی افزود: ما به عنوان مجاوران این حضرت توفیق میزبانی از زائران خاص امام ایشان را داریم که با پای پیاده و دل از اقصار نقاط کشور اسلامی به این شهر مشرف می‌شوند لذا توفیق خوبی برای میزبانی از این زائران عاشق است.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: توصیه به همشهریان و مجاوران فرهنگ اربعین حسینی است؛ زمانی که به عراق مشرف می‌شویم می‌بینیم همه عراقی‌ها بالاخص در اربعین و طریق الحسین هرچه دارند برای زائرین در طبق اخلاص می‌گذارند.
حسامی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار سالانه بالغ بر ۳۰ میلیون زائر به مشهد مشرف می‌شوند و این آمار در این ایام بسیار کمتر است لذا نباید هیچ زائری بدون جا و مکان بماند و این فرهنگ را باید جاری کنیم.
وی اضافه کرد: چند سالی است که مشهدی‌ها در قالب پویش‌ها فعال هستند و خانه‌های خود را در اختیار زائران قرار می‌دهند. نباید هیچ زائری در زائرسراها و اماکن ورزشی و... مستقر شوند و باید همه زائران در منازل همشهریان ساکن شوند تا امام رضا(ع) از میزبانی مجاورین خود راضی و خشنود باشد.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->