نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم سفر ملی‌پوشان کشتی به روسیه آنچلوتی، گزینه اصلی نیمکت برزیل ارونوف به تهران فراخوانده شد مدیران سابق پرسپولیس به دردسر افتادند| بدهی چند صدمیلیاردی سرخ‌ها درسی که گاریدو از برانکو باید بگیرد| قشقایی را به یاد بیاور! گندوز گاریدو را ذوق زده کرد! پرسپولیس با ۶ غایب مقابل مس سونگون هایلایت مسعود جمعه (جوما)، مهاجم کنیایی مدنظر استقلال + فیلم مسعود جمعه (جوما)، مهاجم کنیایی مدنظر استقلال، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق
سرخط خبرها

معجزه سرمربی مشهدی در تیم‌ملی آلیش

  • کد خبر: ۱۲۶۳۰۰
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
معجزه سرمربی مشهدی در تیم‌ملی آلیش
نگاهی به عملکرد آنا براتی در رأس تیم‌ملی کشتی آلیش بانوان که در ۱۰ ماه دو عنوان قهرمانی در آسیا کسب کرد.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ سرمربی مشهدی تیم‌ملی کشتی آلیش بانوان توانسته است در مدت کوتاه حضورش در این تیم دوازده مدال طلا، نقره و برنز کسب کند و در تاریخ آلیش بانوان رکورددار شود. آنا براتی ۱۰ روز دیگر نیز راهی سومین رویداد بین‌المللی در ۱۰ ماه گذشته می‌شود.

ششمین مرحله اردوی تیم‌ملی کشتی آلیش بانوان در سال ۱۴۰۱ از امروز در تهران زیرنظر سرمربی مشهدی تیم‌ملی آغاز شده است. تیم‌ملی برای حضور در بازی‌های جهانی عشایری آماده می‌شود که ۷ مهرماه به‌میزبانی بورسای ترکیه برگزار می‌شود. هفت آلیش‌کار در این اردو حضور دارند که همگی نفرات برتر در مسابقات قهرمانی کشور بوده‌اند. رقیه محمودآبادی و عزت قربانی‌ثانی نیز مشهدی‌های این اردو در کنار آنا براتی هستند.

رکورد ارزشمند براتی

این سومین رویداد بین‌المللی در ۱۰ ماه گذشته است که تیم‌ملی آلیش با هدایت براتی در آن شرکت می‌کند. از مهر ۱۳۹۹ آنا براتی، سرمربی مشهدی کشتی زنان و ملی‌پوش سابق، با حکم علیرضا دبیر سکان‌دار تیم‌ملی کشتی آلیش بانوان ایران شد. در آن زمان تیم‌ملی کشتی آلیش زنان به‌دلیل شیوع ویروس کرونا از مسابقات و اردو‌های ملی دور بود و در نهایت ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۰ تیم‌ملی توانست بعد از دو سال راهی مسابقات جایزه بزرگ ارکینبایف شود. در ۱۰ ماه گذشته براتی همراه با شاگردانش توانسته است مدال‌ها و جایگاه‌های باارزشی را برای کشور ایران کسب کند.

دوبرابرشدن طلا‌ها و نقره‌ها

در مجموع از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸، تیم‌ملی آلیش بانوان ایران سه طلا، شش نقره و هفت برنز در پنج رویداد بین‌المللی کسب کرد. اما تیم‌ملی با هدایت سرمربی مشهدی‌اش فقط در ۱۰ ماه و حضور در دو رویداد بین‌المللی چهار طلا، هفت نقره و یک برنز کسب کرده است که ارزش مدال‌ها نیز بسیار بیشتر شده است. این آمار رکورد بسیار خوبی برای سرمربی جدید تیم‌ملی محسوب می‌شود. البته براتی برای تکمیل کارنامه خود تا ۱۰ روز دیگر رقابت‌های جهانی عشایری را در پیش دارد. آنا براتی، مربی مشهدی و باتجربه رشته‌های جودو، آلیش، کشتی کلاسیک است که سال‌ها در کنار تیم‌های ملی مختلف حضور داشته است و در کشتی آلیش نیز یکی از قدیمی‌ها محسوب می‌شود. براتی هم‌اکنون نایب‌رئیس بانوان هیئت کشتی خراسان‌رضوی و مربی تیم‌های آلیش و کشتی کلاسیک خراسان است.

ثبت ۲ قهرمانی در آسیا

تیم‌ملی اولین‌بار با هدایت براتی در رقابت‌های بین‌المللی جایزه‌بزرگ جام بین‌المللی ارکینبایف به‌میزبانی قرقیزستان حضور یافت و در نهایت تیم‌ملی کشتی آلیش زنان ایران صاحب سه مدال طلا توسط سپیده بابایی، محدثه حسینی و ریحانه گیلانی و سه مدال نقره توسط فاطمه فتاحی، مریم احمدی و هانیه عاشوری شد. پس از آن تیم‌ملی با هدایت سرمربی مشهدی خود باید برای رقابت‌های قهرمانی آسیا آماده می‌شد. بعد از برگزاری اردو‌های متعدد، تیم‌ملی ایران راهی رقابت‌های کشتی آلیش کلاسیک آسیا در قرقیزستان شد و در پایان تیم ایران با یک طلا و چهار نقره و یک برنز عنوان قهرمانی آسیا را کسب کرد. در رده‌بندی تیمی نیز بانوان ایران روی سکوی اول آسیا ایستادند. این درحالی بود که در همین رقابت‌ها تیم‌ملی مردان ایران نیز حضور داشت و فقط یک برنز برای آن‌ها به ثبت رسید.

تاریخچه تیم‌ملی آلیش

بانوان ملی‌پوش در نخستین سال تشکیل تیم‌ملی کشتی، طعم قهرمانی را با کسب یک طلا، دو نقره و دو برنز در تورنمنت بین‌المللی آلیش در «مینسک» بلاروس در سال ۱۳۹۴ چشیدند و در سال ۱۳۹۵ در مسابقات جهانی آلیش در قرقیزستان با یک طلا، دو نقره و یک برنز به‌عنوان نایب‌قهرمانی نایل آمدند. آن‌ها در بازی‌های داخل سالن آسیا در ترکمنستان در سال ۱۳۹۶ فقط به دو مدال برنز بسنده کردند و در همان سال در رقابت‌های جایزه‌بزرگ آلیش قرقیزستان یک مدال نقره و یک برنز به‌دست آوردند. در سال ۱۳۹۸ آلیش‌کاران آخرین‌بار پیش از شیوع کرونا در مسابقات جهانی کشتی آلیش قزاقستان عنوان قهرمانی جهان را با یک طلا، نقره و برنز از آنِ خود کرده بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->