توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۶۵ قبضه اسلحه اتوماتیک آمریکایی در مرزهای غربی| هدف قاچاقچیان توزیع سلاح میان معترضان شهر‌های مرکزی کشور بود

  • کد خبر: ۱۲۶۷۶۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴
کشف ۶۵ قبضه اسلحه اتوماتیک آمریکایی در مرزهای غربی| هدف قاچاقچیان توزیع سلاح میان معترضان شهر‌های مرکزی کشور بود
فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف و ضبط ۶۵ قبضه اسلحه اتوماتیک آمریکایی در شهرستان دیواندره خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی آزادی فرمانده انتظامی استان کردستان،  از کشف و ضبط ۶۵ قبضه اسلحه اتوماتیک آمریکایی در شهرستان دیواندره خبر داد و اظهار داشت: این اسلحه‌ها از استان آذربایجان غربی به مقصد استان‌های مرکزی بارگیری شده بودند که توسط پلیس دیواندره کشف و ضبط شد.

وی افزود: قاچاقچیان قصد داشتند این اسلحه‌ها را که شامل ۴۵ قبصه کلت کمری و ۲۰ قبضه وینچستر آمریکایی بود در میان معترضان شهر‌های مرکزی کشور توزیع کنند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان این که چهار نفری کشته شده در تجمعات اخیر استان کردستان نیز با اسلحه‌هایی از همین نوع کشته شده‌اند، تصریح کرد: از این افراد ۳ نفر با گلوله جنگی و یک نفر در فاصله نزدیک و با گلوله ساچمه‌ای کشته شده‌اند، اما گروهک‌ها می‌خواهند آن را بر گردن نیروی انتظامی و متولیان امنیت بیندازند.

وی با بیان اینکه پیش از این مقامات استان کردستان از آغاز پروژه کشته‌سازی توسط ضد انقلاب و معاندان در میان معترضان خبر داده بودند، بار دیگر هشدار داد: خانواده‌ها مراقب فرزندانشان باشند و اجازه حضور در تجمعات غیرقانونی را به آنان ندهند چرا که ضدانقلاب در کمین جوانان این دیار است.

آزادی با ذکر اینکه پلیس در برقراری نظم و امنیت برای مردم جان می‌دهد و با مزدوران ضدانقلاب هیچ تعارفی ندارد، یادآور شد: با هماهنگی‌های انجام شده با مرجع قضائی برخورد با اغتشاش‌گران و متعرضان به حقوق شهروندان، قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->