محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل ثبات خط دفاعی پرسپولیس مشخص شد

  • کد خبر: ۱۲۷۳۴۴
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۳
دلیل ثبات خط دفاعی پرسپولیس مشخص شد
خط دفاعی پرسپولیس امسال برخلاف سال قبل تغییرات بسیار کمی داشته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم فوتبال پرسپولیس تا پایان هفته ششم لیگ برتر با ۱۴ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی قرار دارد و در این بین با تنها دریافت ۲ گل و ثبت ۴ کلین‌شیت بهترین خط دفاع لیگ را به نام خودش ثبت کرده است. این در شرایطی است که منهای علیرضا بیرانوند، از چهار عنصر دفاعی فصل جاری پرسپولیس، ۳ بازیکن جدید هستند و البته به جز یک مورد، تغییری در نفرات خط دفاعی این تیم در ۶ هفته ابتدایی ایجاد نشده است.

این در شرایطی است که پرسپولیس تا هفته ششم فصل گذشته ۵ گل دریافت کرده بود و شش مرتبه هم در خط دفاعی این تیم (به جز دروازه‌بان) تغییرات ایجاد شده بود. در فصل گذشته پرسپولیس در ۶ هفته ابتدایی به ترتیب مقابل فولاد، نساجی، آلومینیوم، گل‌گهر و مس رفسنجان یک گل دریافت کرد و فقط در هفته ششم مقابل صنعت نفت کلین‌شیت کرد، اما امسال دو گل مقابل هوادار و نفت مسجدسلیمان در هفته‌های پنجم و ششم دریافت کرده است.

نکته جالب‌تر، اما تغییرات کم خط دفاعی امسال پرسپولیس نسبت به فصل گذشته است. پرسپولیس مدل امسال فقط یک تغییر در نفرات خط دفاعی داشته و مرتضی پورعلی‌گنجی به جای فرشاد فرجی از هفته چهارم وارد ترکیب پرسپولیس شد. این در شرایطی است که ترکیب خط دفاعی پرسپولیس در فصل گذشته تا هفته ششم، شش مرتبه عوض شده بود. این نشان می‌دهد عدم تغییرات زیاد در ترکیب خط دفاعی پرسپولیس مهمترین عامل در گل نخوردن این تیم و عملکرد خوب دفاعی شاگردان یحیی گل‌محمدی نسبت به فصل گذشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->