ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

ثبت نام بیش از ۶۵۰ هزار دانش آموزان افغانستانی در مدارس ایران

  • کد خبر: ۱۲۷۴۷۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۳
ثبت نام بیش از ۶۵۰ هزار دانش آموزان افغانستانی در مدارس ایران
مهدی وحدانی گفت: بر پایه آمار غیررسمی تا کنون دستکم از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس ایران ثبت نام به عمل آمده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به دنبال صدور برگه‌های سرشماری و رسید‌های آن توسط ادارات دفاتر پیشخوان دولت و کفالت و جلسات متوالی که مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور با اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور داشت، شیوه نامه جدیدی در ادامه شیوه نامه قبلی مربوط به ثبت نام دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس وابسته به آموزش و پرورش صادر شد.

بر اساس این شیوه نامه، دانش آموزانی که دارای برگه سرشماری هستند و دانش آموزانی که دارای رسید آن هستند می‌توانند در مدارس جمهوری اسلامی ایران ثبت نام کنند.

بر پایه اعلام مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور دانش آموزان اتباعی که دارای برگه‌های سرشماری هستند می‌توانند به صورت مستقیم و آن‌هایی که رسید دارند نیز می‌توانند به صورت موقت ثبت نام خود را انجام دهند.

مهدی وحدانی کارشناس ارشد اتباع و مهاجرین خارجی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرروش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: این ثبت نام، اما منوط به این است که هر دو گروه در آینده برگه‌های حمایت تحصیلی خود را ارائه کنند و برگه‌های سلامت بهداشت را نیز به تایید مراکز بهداشتی برسانند.

مهدی وحدانی همچنین اعلام کرد: سال گذشته حدود ۵۶۰ هزار دانش آموز اتباع افغانستانی در ایران تحصیل می‌کردند که بعد از وقایع منطقه (تحولات افغانستان در یکسال گذشته)، این تعداد در سال تحصیلی جدید به بیش از ۸۲۰ هزار دانش آموز خواهد رسید.

به گفته مهدی کارشناس ارشد اتباع و مهاجرین خارجی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش، باتوجه به بخشنامه مذکور هم‌اکنون مدارس ایران در استان‌های مجاز درحال ثبت نام از دانش آموزان اتباع افغانستانی هستند که در طول یکسال گذشته به ایران مهاجرت کرده اند و وزارت آموزش و پرورش درصدد است تا با استفاده از ظرفیت مدارس غیرانتفاعی و غیردولتی بتواند به روند ثبت نامی‌ها سرعت دهد.

مهدی وحدانی در پایان نیز گفت: تاکنون باتوجه به بخشنامه‌ای که در تاریخ دوم مهرماه امسال صادر شده و بر پایه آمار غیررسمی تاکنون دستکم از بیش از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی ثبت نام به عمل آمده که این آمار با پایان ثبت نام دانش آموزان باقی مانده به صورت کامل منتشر خواهد شد.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->