خروج ۸۴۴ هزار مهاجر غیرمجاز از مرز دوغارون خراسان رضوی وزیر خارجه طالبان در چهارسالگی بازگشت به قدرت | افغانستان خواستار روابط مثبت با همه کشور‌ها است سازمان ملل: با بازگشت ۱.۷ میلیون مهاجر افغانستانی نیاز به کمک‌ در این کشور افزایش یافته است صعود مشترک کوهنوردان ایرانی و افغانستانی به قله ۲۸۳۶ متری بِزد سد پاشدان هرات افتتاح شد | سدهای مشهد کم‌ آب‌تر می‌شود روزشمار فرمان‌های طالبان در چهارسالگی بازگشت دوباره به قدرت تشدید بحران آب در خراسان رضوی با افتتاح سد پاشدان هرات قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴) دوغارون آماده پذیرایی از زائران افغانستانی اربعین صدور ۲۶ هزار سند خادم در خراسان رضوی برای زائران افغانستانی اربعین فیلم | میزبانی گرم از زائران افغانستانی در خوزستان مرز چذابه قیمت امروز افغانی به دینار عراق (سه‌شنبه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: موضوع مهاجران افغانستانی یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی بود مظفری: روند خروج مهاجران کاهش یافته و روزانه بین هزار تا ۶ هزار نفر از مرز عبور می‌کنند بررسی آخرین آمار‌ها درباره تعداد اتباع خارجی غیرمجاز در ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) حرکت اولین قطار مسافربری مشهد به هرات با ۴۰۰ مسافر در هفته آینده + فیلم بهروز جعفری، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال فوتسال افغانستان شد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | اقتدار موشک‌های ایران از نگاه مردم افغانستان ویزای ایران برای زائران افغانستانی اربعین رایگان صادر می‌شود
سرخط خبرها

ثبت نام بیش از ۶۵۰ هزار دانش آموزان افغانستانی در مدارس ایران

  • کد خبر: ۱۲۷۴۷۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۳
ثبت نام بیش از ۶۵۰ هزار دانش آموزان افغانستانی در مدارس ایران
مهدی وحدانی گفت: بر پایه آمار غیررسمی تا کنون دستکم از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس ایران ثبت نام به عمل آمده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به دنبال صدور برگه‌های سرشماری و رسید‌های آن توسط ادارات دفاتر پیشخوان دولت و کفالت و جلسات متوالی که مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور با اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور داشت، شیوه نامه جدیدی در ادامه شیوه نامه قبلی مربوط به ثبت نام دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس وابسته به آموزش و پرورش صادر شد.

بر اساس این شیوه نامه، دانش آموزانی که دارای برگه سرشماری هستند و دانش آموزانی که دارای رسید آن هستند می‌توانند در مدارس جمهوری اسلامی ایران ثبت نام کنند.

بر پایه اعلام مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور دانش آموزان اتباعی که دارای برگه‌های سرشماری هستند می‌توانند به صورت مستقیم و آن‌هایی که رسید دارند نیز می‌توانند به صورت موقت ثبت نام خود را انجام دهند.

مهدی وحدانی کارشناس ارشد اتباع و مهاجرین خارجی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرروش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: این ثبت نام، اما منوط به این است که هر دو گروه در آینده برگه‌های حمایت تحصیلی خود را ارائه کنند و برگه‌های سلامت بهداشت را نیز به تایید مراکز بهداشتی برسانند.

مهدی وحدانی همچنین اعلام کرد: سال گذشته حدود ۵۶۰ هزار دانش آموز اتباع افغانستانی در ایران تحصیل می‌کردند که بعد از وقایع منطقه (تحولات افغانستان در یکسال گذشته)، این تعداد در سال تحصیلی جدید به بیش از ۸۲۰ هزار دانش آموز خواهد رسید.

به گفته مهدی کارشناس ارشد اتباع و مهاجرین خارجی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش، باتوجه به بخشنامه مذکور هم‌اکنون مدارس ایران در استان‌های مجاز درحال ثبت نام از دانش آموزان اتباع افغانستانی هستند که در طول یکسال گذشته به ایران مهاجرت کرده اند و وزارت آموزش و پرورش درصدد است تا با استفاده از ظرفیت مدارس غیرانتفاعی و غیردولتی بتواند به روند ثبت نامی‌ها سرعت دهد.

مهدی وحدانی در پایان نیز گفت: تاکنون باتوجه به بخشنامه‌ای که در تاریخ دوم مهرماه امسال صادر شده و بر پایه آمار غیررسمی تاکنون دستکم از بیش از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی ثبت نام به عمل آمده که این آمار با پایان ثبت نام دانش آموزان باقی مانده به صورت کامل منتشر خواهد شد.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->