سریال «تا ثریا» اثر سیروس مقدم در تلویزیون+ زمان پخش صوت | دانلود تک‌آهنگ جدید برادران سعیدی با نام «دل بدون تو» انتشار فراخوان هشتمین سمینار علمی پژوهشی تئاتر مقاومت حال وخیم «فتح‌الله طاهری»، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون «محمدتقی غیاثی»، منتقد ادبی و مترجم، درگذشت عمو قناد: مایلم در شبکه نمایش‌خانگی برای بچه‌ها برنامه بسازم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳ تئاتردرمانی با درد، رنج، امید و عشق | گفتگو با عوامل «مهمانی خانه ما» اثر حمید کیانیان شاهکار فردوسی آوردن مردم به صحنه است تغییرات در ایرنا و روزنامه ایران انیمیشن «پسر دلفینی» به‌زودی در آمریکا اکران می‌شود آغاز پیش تولید «دارچین تلخ» وکیل متهم ردیف اول قتل داریوش مهرجویی و همسرش: شاید هیچ‌وقت ابهامات این پرونده حل نشود محمد اصفهانی خواننده تیتراژ سریال «طوبی» شد بازگشت رابرت داونی به دنیای «انتقام جویان» فیلم‌های «گرن توریسمو» و «در مسیر بوستون» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

تبعات ناآرامی‌های چند روز اخیر و خسارت بالای سینماها

  • کد خبر: ۱۲۷۹۴۴
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱
تبعات ناآرامی‌های چند روز اخیر و خسارت بالای سینماها
بر اساس بررسی عملکرد سینماها، تبعات ناشی از ناآرامی‌ها وضعیت استقبال مخاطبان از فیلم‌ها را تحت‌الشعاع خود قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه ناآرامی‌های اخیر در کشور طی هفته نخست، سبب سرشکن شدن شدید تعداد مخاطبان سینما شد اما بررسی ایرنا نشان می‌دهد این وضعیت برای ۳ روز اخیر، شدت بیشتری یافته است.

در هفته نخست شروع ناآرامی‌ها، تعداد مخاطبان سینما، به یک‌سوم کاهش یافته بود. این میزان برای دو روز پایانی هفته گذشته، به یک‌پنجم و برای روز گذشته به یک‌ششم افزایش پیدا کرده است.

در روز پنجشنبه که انتظار می‌رفت با فروکش کردن اعتراض‌ها، استقبال بیشتری از سینماها به عمل بیاید، تنها ۳۱ هزار نفر به سینماها آمدند و گیشه ۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیونی را محقق کردند. برای جمعه نیز تعداد مخاطبان به ۳۸ هزار نفر و فروش سینماها نیز به ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسید. این آمار با توجه به متوسط مخاطب ۱۵۰ هزار نفری برای روزهای پایانی هفته، تقلیل مخاطبان به حدود یک‌پنجم را نشان می‌دهد.

از ۳۴۲ هزار نفری که تخمین زده می‌شد در شرایط عادی، طی این ۳ روز به سینماها می‌روند، تنها ۷۵ هزار و ۵۰۰ نفر به سینما رفتنددیروز (شنبه) که آتش اعتراض‌ها، کمی شدیدتر بود، باز هم تعدد مخاطبان، با کاهش مواجه شد به‌طوری‌که تنها ۶۵۰۰ نفر به سینماها رفتند و ۲۱۰ میلیون تومان را به گیشه واریز کردند که یکی از ضعیف‌ترین عملکردهای سینما طی یک سال اخیر محسوب می‌شود.

بر پایه این گزارش، از ۳۴۲ هزار نفری که تخمین زده می‌شد در شرایط عادی، طی این ۳ روز به سینماها می‌روند، تنها ۷۵ هزار و ۵۰۰ نفر به سینما رفتند تا سینمای ملی تنها طی ۳ روز اخیر، از محل به سینما نرفتن ۲۶۶ هزار و ۵۰۰ نفر، خسارتی معادل ۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان را متحمل شود.

بررسی‌های ایرنا نشان می‌دهد که این روند، احتمالا تا سه‌شنبه هفته جاری ادامه دارد چرا که سینماها هم‌چنان ترجیح می‌دهند یک تا دو سانس پایانی هر فیلم (که پرمخاطب‌ترین سانس‌های سینما محسوب می‌شود) را کنسل کرده و به همین دلیل ساعات پایانی سینماها و پردیس‌های سینمایی کشور، از ۱۸ تا ۲۳ شناور است.

همچنین این نگرانی وجود دارد که با فروکش کردن اعتراض‌ها، مدت زمانی طول بکشد تا آن جایگاه و مامن قبلی سینماها به مخاطبان برگردانده شود. بنابراین لازم است مدیران سینمایی و شورای صنفی نمایش، از هم‌اکنون برنامه‌ریزی لازم را برای بازگشت رونق نسبی به سینماها اتخاذ کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->