به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا قامتی افزود: تفاهمنامههای متعددی تاکنون در حوزههای خدمات، کشاورزی، صنعت و توسعه روستایی با ۱۵ معین اقتصادی در نیشابور منعقد شده است.
وی «اعتمادسازی» را نخستین گام در مسیر توسعه ذکر و بیان کرد: برای توسعه نیشابور فارغ از گرایشهای سیاسی و جناحی با همه افراد برای جذب اعتبارات ملی همکاری و تعامل خواهیم داشت، زیرا ظرفیت نیروی انسانی این شهرستان در سطح کشور «بسیار خوب» است.
فرماندار نیشابور همچنین «سند توسعه» را مبنای ارزیابی میزان توسعه شهرستان دانست و ادامه داد: روند توسعه نیشابور تاکنون مستند به «سند توسعه» نبوده لذا میزان آن قابل ارزیابی نیست.
وی گفت: واحد تدوین «سند توسعه شهرستان نیشابور» به زودی راهاندازی میشود تا در کنار جذب سرمایهگذاران، این سند نیز تا پایان امسال تدوین شود.
قامتی همچنین میزان جذب اعتبارات نیشابور را حدود هشت درصد از کل اعتبارات استان خراسان رضوی اعلام و بیان کرد: میبایست در قالب برنامه سال ۱۳۹۹ بر مبنای «برنامه توسعه متوازن بخشی» ۲۰ درصد طرحهای مصوب در نیشابور محقق شود.
وی به شاخص ۱۱ و سه دهم درصدی بیکاری در نیشابور که با میانگین استانی شاخص بیکاری در خراسان رضوی برابری میکند نیز اشاره و بیان کرد: پارسال سهم ابلاغی به نیشابور در ایجاد اشتغال برآورده شد. سهمیه امسال ایجاد اشتغال در این شهرستان پنج هزار و ۷۰۰ نفر در نظر گرفته شده است.
«طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی» برنامه عملیاتی علیرضا رزمحسینی، استاندار خراسان رضوی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این استان است که اجرای آن از دی ماه ۱۳۹۷ کلید خورد. در این طرح نهادها و موسسات بخش خصوصی، غیردولتی یا نیمهدولتی به عنوان «معین اقتصادی» انتخاب شده تا وظایف و تعهداتشان را برای توسعه در ناحیههای مشخص و در قالب تفاهمنامه برای هر معین اقتصادی اجرا کنند.
انصراف سه داوطلب نامزدی انتخابات
۸۵ نفر برای داوطلبی نامزدی انتخابات مجلس یازدهم ثبتنام کردند که سه نفرشان اعلام انصراف نموده و مدارک یک نفر هم ناقص است
رییس حوزه انتخابیه نیشابور و فیروزه در ادامه گفت: ۸۵ نفر در این حوزه انتخاباتی برای داوطلبی نامزدی انتخابات مجلس یازدهم ثبتنام کردند. تاکنون سه نفر آنها اعلام انصراف نموده و مدارک یک نفر هم ناقص بوده است.
وی افزود: همچنین تاکنون چهار مورد تخلف انتخاباتی در این حوزه گزارش و مستندات آن به ستاد مرکزی انتخابات استان خراسان رضوی منعکس شده است.
قامتی ادامه داد: انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی در نیشابور به صورت الکترونیک نخواهد بود.
وی همچنین گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برگرفته از جمهوریت و اسلامیت و به همین خاطر جلب مشارکت همهجانبه و گسترده مردم نیازمند آگاهیبخشی است.
فرماندار نیشابور افزود: امر مهم آگاهیبخشی در سطح افکار عمومی از طریق رسانهها و با فعالیت خبرنگاران انجام میشود لذا رسانه به عنوان قوه چهارم حاکمیت از ظرفیتی بینظیر برای آگاهسازی و جلب مشارکت عمومی برخوردار است.
دو نفر از مجموع ۱۸ نماینده خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان جمعیت نزدیک به نیم میلیون نفری شهرستانهای نیشابور و فیروزه هستند.
استان شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۲ حوزه انتخاباتی دارد.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در فاصله ۱۲۷ کیلومتری و مرکز شهرستان ۴۳ هزار نفری فیروزه در فاصله ۱۴۷ کیلومتری غرب مشهد واقع هستند.
منبع: ایسنا