رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کردند مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید با حکم فرمانده کل قوا امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و روسیه | پوتین: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی و محکوم است
سرخط خبرها
حسن جعفری:

خراسان رضوی برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل دارد

  • کد خبر: ۱۲۷۹۱
  • ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱
خراسان رضوی برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل دارد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: در ۲۹ شهرستان و در قالب ۱۲ حوزه انتخابیه در خراسان رضوی اصلی شاهد انتخابات پیش رو خواهیم بود.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن جعفری با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی انتخابات توسط مقام معظم رهبری، افزود: این سیاست‌ها در دستور کار ستاد انتخابات خراسان رضوی بوده و در راستای اجرای این سیاست‌ها در حال فعالیت هستیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی ادامه داد: دو وظیفه اصلی اجرای انتخابات و حسن اجرای انتخابات بر عهده ستاد انتخابات استان گذاشته شده است که برای انجام این وظایف در مسیر اجرای قانون گام بر می‌داریم.  
جعفری با بیان اینکه ۱۸ گام برای برگزاری انتخابات در نظر گرفته شده است، افزود: بر این اساس در حوزه مجلس شورای اسلامی در گام ششم و در حوزه مجلس خبرگان رهبری نیز در گام هفتم فرایند برگزاری انتخابات مذکور قرار داریم.
وی بر آسیب‌شناسی دوره‌های قبلی برگزاری انتخابات تاکید کرد و افزود: در این دوره آسیب‌های ادوار گذشته احصاء و برای هر آسیب راهکار مناسب برای عدم تکرار یا کاهش پیش‌بینی شد، لذا در استان آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات وجود دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در فرآیند ثبت نام داوطلبان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه خراسان رضوی، کوچکترین دغدغه‌ای وجود نداشت و داوطلبان از فرایند انجام شده ابراز رضایتمندی داشته‌اند.
جعفری با بیان اینکه آموزش برای ستاد انتخابات خراسان رضوی موضوع بسیار مهمی است، افزود: در این زمینه علی‌رغم اینکه روسای ستاد انتخابات، فرمانداران، بخشداران و اعضای هیات‌های اجرایی آموزش‌های لازم را دیده‌اند، به این سمت می‌رویم که اعضای اعزامی به صندوق‌های اخذ رای هم آموزش کافی دیده باشند.
وی متذکر شد: اگر مبحث تمام الکترونیک شدن انتخابات در هشت شهر استان هم ابلاغ شود آموزش‌های لازم را به مردم ارائه خواهیم کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: با تمام دستگاه‌هایی که برابر قانون در حوزه انتخابات وظیفه برگزاری و نظارت دارند جلسات مشترک فراوانی گذاشته شده و تعامل بسیار نزدیکی با همه اعضای مجری و ناظر داشته‌ایم.
جعفری ابراز کرد: تجربه نشان داده است مردم در بزنگاه‌هایی که نظام جمهوری اسلامی به آن‌ها نیاز دارد، حضور داشته‌اند، لذا معتقدیم که این بار هم مردم با حضور خود از منافع ملی حمایت خواهند کرد و در راستای کمک به امنیت ملی کشور گام موثری برخواهند داشت.
 


منبع: استانداری خراسان رضوی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->