روایت تصویری تاریخ قاجار در نشریه تخصصی «عکاس‌باشی» «دراماتورژ» اثر نویسنده مشهدی، برترین نمایش‌نامه جشنواره تئاتر سمنان شد درگذشت «اندی پیلی» آهنگساز باب اسفنجی فیلم مستند آمستردام (ایدفا) برگزیدگانش را معرفی کرد «آهنگ سرگذشت» دوباره منتشر شد | کتابی درباره «فهیمه اکبر» بانوی خدمتگزار فرهنگ رقابت ۲۸۵ فیلم در اسکار ۲۰۲۵ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد
سرخط خبرها

حکایت فحش زیر پست داور

  • کد خبر: ۱۲۸۳۴۴
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۷
حکایت فحش زیر پست داور
امید مهدی نژاد - شاعر و نویسنده

در زمان‌های قدیم روزی بودا در میان شاگردانش نشسته بود و برای آن‌ها از گنجینه کلام بزرگان جملات قصار را استخراج می‌کرد. نزدیک ظهر مردی از راه رسید و به بودا نزدیک شد و گفت: «ای پیر خردمند، آیا خدا هست؟» بودا گفت: «بلی هست. خوبش هم هست.» مرد گفت: «چه خوب!» و رفت.

بودا نیز به ادامه جملات قصارش پرداخت. هنگام ظهر مرد دیگری از راه رسید و به بودا نزدیک شد و گفت: «ای حکیم بزرگ، آیا خدا هست؟» بودا گفت: «کی می‌گه هست؟ نخیر، نیست.» مرد گفت: «چه بد!» و رفت. بودا نیز به ادامه جملات قصارش پرداخت. هنگام غروب مرد دیگری از راه رسید و به بودا نزدیک شد و گفت: «ای مرد جالب، آیا خدا هست؟» بودا گفت: «برو بگرد ببین هست یا نه. اگر بود، مرا هم خبر کن.»

مرد گفت: «برقرار باشید.» و رفت. در این هنگام یکی از شاگردان از بودا اجازه صحبت خواست و از جا برخاست و گفت: «استاد، شما چطور می‌توانید به یک سؤال سه جواب بدهید؟ آیا این منطقی است؟» بودا گفت: «برای من منطق منطق نکن. من بوداام، ارسطو نیستم.» شاگرد گفت: «درست می‌فرمایید، ولی بالاخره ما شاگرد شماییم و دور شما جمع شده ایم، بلکه چهارتا چیز یاد بگیریم تا در آینده حالا نه مثل شما، ولی دست کم در حد خودمان چراغ راه مردمان باشیم.» بودا فکری کرد و گفت: «باشد. حال که این طور است به شما می‌گویم.»

شاگرد پرسنده و دیگر شاگردان سراپا گوش شدند. بودا گفت: «شخص اول ژاپنی بود. فرزندان آن شخص در آینده پیروان من خواهند بود. پس به او درستش را گفتم.» وی ادامه داد: «شخص دوم ایرانی بود. فرزندان او در آینده دچار اختلاف خواهند شد، اما به جای آنکه دل به دل هم بدهند و مرهم آلام هم باشند، به هم خواهند پرید و یکدیگر را ترول خواهند کرد و برای هم کامنت‌ها و منشن‌های زشت خواهند گذاشت و هم را خواهند درید. از همین رو به او آدرس غلط دادم تا حساب کار دستش بیاید.» و ساکت شد.

شاگرد پرسنده پرسید: «و نفر سوم؟» بودا گفت: «داور بود.» بودا افزود: «حالا خوبتان شد؟ روشن شد؟» شاگرد که ایرانی الاصل بود و از بهره هوشی و ملاحت ذاتی بالایی برخوردار بود و گنجینه طعنه و کنایه غنی‌ای داشت، نگاهی به بیرون انداخت و گفت: «نه، الان دیگه شب شده، فردا روشن می‌شه!» سپس هارهار خندید و از نزد بودا برخاست و درسش با بودا را حذف کرد و کلیه بوداییان را در همه شبکه‌های اجتماعی بلاک کرد و زیر پست داور فحش‌های زشت نوشت و خاموش شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->