جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند
سرخط خبرها

پل کریمه آتش گرفت+ فیلم و جزئیات

  • کد خبر: ۱۲۸۵۱۲
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۹
پل کریمه آتش گرفت+ فیلم و جزئیات
رسانه‌های روسیه با انتشار تصاویری از وقوع آتش‌سوزی روی پل «کرچ» معروف به پل کریمه خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که تنش‌های اوکراین و حامیان غربی این کشور با روسیه ادامه دارد، آتش‌سوزی و فرو ریختن بخشی از پل کریمه خبرساز شده است.

رسانه‌های روسیه با انتشار تصاویری از وقوع آتش‌سوزی روی پل «کرچ» معروف به پل کریمه خبر دادند. این پل کریمه را به روسیه وصل می‌کند.

پل کریمه آتش گرفت+ فیلم و جزئیات
بنا به گزارش رسانه‌ها، یک تانکر حامل مواد سوختی روی این پل آتش گرفته است. برخی منابع هم اعلام کرده‌اند که قطار حامل مواد سوختی بر روی پل کریمه دچار حریق شده است.

فیلم منتشر شده از دوربین مداربسته بر روی پل کریمه (پل کِرچ) احتمال موشک منشأ حمله هوایی به این پل را تقویت می‌کند.

پل کریمه آتش گرفت+ فیلم و جزئیات
همچنین فیلم منتشر شده از پل کریمه نشان می‌دهد که احتمالا یک موشک به این پل و قطار حامل مواد سوختی حین عبور از این پل اصابت کرده است.

دستور پوتین برای تشکیل کمیته اضطراری

رسانه‌های روسیه گزارش دادند که رئیس جمهور این کشور به معاون نخست وزیر و وزیر شرایط فوق العاده، دستور داد ضمن تشکیل کمیته اضطراری، سریعا به منطقه حادثه اعزام شوند.

پل کریمه آتش گرفت+ فیلم و جزئیات

اولگ کریوچکوف، دستیار رئیس منطقه شبه جزیره کریمه امروز شنبه بیان کرد، آنچه که گمان برده می‌شود تانکر حامل سوخت است روی پل مشهور به "پل کریمه" یا پل "تنگه کرچ" گرفتار حریق شده اما این حریق بر عملکرد قسمت‌های متحرک مخصوص عبور و مرور کشتی‌ها تاثیر نگذاشته است.

قسمت‌های متحرک پل آسیب ندیده‌اند

کریوچکوف در کانال تلگرامی خود نوشت: بر اساس اطلاعات اولیه تانکر حامل سوخت گرفتار حریق شده است. قسمت‌های متحرک مخصوص عبور و مرور کشتی‌ها آسیب ندیده‌اند. هنوز برای صحبت کردن درباره دلایل و تبعات این حادثه زود است. اقداماتی برای رفع حریق در دست اجرا است.

همچنین یک مقام مسئول وابسته به سازمان فدرال جاده‌های روسیه نیز به خبرگزاری تاس گفت، تحرک خودروها در قسمت پل خودرویی کریمه به دلیل وقوع این حادثه به حال تعلیق در آمده است.

پل کریمه آتش گرفت+ فیلم و جزئیات

او گفت:‌ حرکت خودروها روی پل کریمه موقتا معلق شده و پرسنل وزارت وضعیت اضطراری روسیه و سازمان جاده‌ها در حال اقدام در این محل برای مهار آتش سوزی هستند.

خبرگزاری اسپوتنیک نیز نوشت، یک مقام محلی مسئول در حوزه حمل و نقل اعلام کرد، عبور و مرور قطارها از بخش ریلی پل کریمه نیز به دلیل آتش سوزی به حال تعلیق در آمده است.

روسیه: انفجار پل کریمه حمله تروریستی بوده است

کمیسیون مبارزه با تروریسم فدراسیون روسیه در توضیحات خود درباره انفجار شدید و تخریب پل کریمه گفت که این حمله تروریستی بوده و انفجار یک کامیون بمب‌گذاری شده باعث انفجار و تخریب شده است. همچنین این انفجار باعث سرایت آتش به هفت  واگن قطار باری (حامل سوخت) شده است.

پل کریمه آتش گرفت+ فیلم و جزئیات

در یکی از فیلم‌هایی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده، مشخص است که بخشی از پل کریمه به دلیل شدت آتش و سوختگی، فرو پاشیده است.

 

اوکراین مسئولیت حمله به پل کریمه را پذیرفت

مشاور رئیس جمهور اوکراین در واکنش به حادثه انفجار و تخریب در پل کریمه (کرچ) گفت: «این انفجار تازه اول کار است.»

او گفت: «باید هر چیز غیرقانونی را نابود و تخریب کرد». اشاره مشاور زلنسکی به پل کریمه است که بعد از الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه، توسط این کشور ساخته و به دست پوتین نیز افتتاح شد.

مسکو: رژیم کی‌یف ماهیت تروریستی خود را آشکار کرد

براساس گزارش اسپوتنیک، "ماریا زاخارووا" سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به این توییت مقام اوکراینی تاکید کرد: واکنش رژیم کی‌یف به تخریب یک زیرساخت شهری، ماهیت تروریستی آن‌ها را آشکار می‌کند.

در این میان، صفحه رسمی وزارت دفاع اوکراین در توییتر نیز نوشت: انفجار در پل کریمه و  رزمناو «موسکوا»، دو رسوایی که نشان دهنده افول قدرت روسیه در شبه جزیه کریمه است.  بعدی چه خواهد بود؟

تصاویری از کامیونی که پل کریمه را تخریب کرد

کانال‌های تلگرامی روس با انتشار فیلمی مدعی شدند که کامیونی که صبح امروز روی پل کریمه منفجر شد، از مبدأ روسیه حرکت کرده و قبل از آنکه از پل عبور کند، بازرسی شده بود.

بر اساس گزارش رسانه‌های روسیه «بوریس یوسوب‌اف» مالک کامیون قرمز رنگ بوده، ولی به گفته بستگان وی، او کامیون را مدتی پیش به فردی دیگر فروخته، ولی نام او به عنوان مالک ثبت نشده است.

به گفته پلیس راننده کامیون حین بازرسی آرام بوده و چیز مشکوکی از او مشاهده نکرده‌اند، ولی گفته می‌شود مأموران پلیس اقدام به بازرسی این کامیونت با اشعه ایکس نکرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->