«چهل حکمت نبوی (ص)»؛ اثری از رهبر معظم انقلاب در ترویج اخلاق اسلامی تحریم سینمای اسرائیل با ۱۸۰۰ امضای هالیوودی «خانه ارواح»؛ فیلمی جسور با پایان ناامیدکننده نامگذاری دو سالن سازمان سینمایی به نام دو مدیر فقید پشت صحنه‌ای زمستانی از «سووشون + عکس حسن پورشیرازی جلوی دوربین کیمیایی رفت تجربه‌ای از یک تابستان موسیقایی | «دلکوک» در خانه هنرمندان اجرا خواهد شد درخواست بازیگران فیلم «ناتور دشت» برای حمایت از سمت مردم «آپاترید» در جشنواره کازان افتخار آفرینی کرد «تنها در تهران»؛ گامی بزرگ به سوی اسکار همراهی مردم با سینما در روز ملی هنر هفتم جومونگ و سه قلوهایش در واقعیت! + عکس سریال «یزدان» به آنتن شبکه تماشا رسید + زمان پخش ویژه‌برنامه «از مامان بگو» با حضور استاد موسوی واعظ روی آنتن می‌رود + زمان پخش مسابقه ۱۰۰ با اجرای هادی حجازی‌فر از امشب (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) پخش می‌شود فصل دوم «سوجان» در دست ساخت است | فیلم «سلام علکیم» به اکران آنلاین رسید بهمن رجبی هنرمند تنبک نواز درگذشت + علت فوت زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو
سرخط خبرها

فصل تازه «آقای حکایتی» به آنتن می‌رسد؟

  • کد خبر: ۱۲۸۵۷۸
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
فصل تازه «آقای حکایتی» به آنتن می‌رسد؟
به گفته بهرام شاه محمدلو تهیه‌کننده، کارگردان و راوی قصه‌های «زیر گنبد کبود» که قرار بود بعد از چند دهه این مجموعه را دوباره به تولید برساند، این برنامه در انتظار اسپانسر متوقف مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز شنبه ۱۶ مهر ماه همزمان با آغاز هفته ملی کودک و نوجوان است و شاید یکی از مدیوم‌هایی که سهم عمده‌ای در تولید آثار کودک و نوجوان داشته است، تلویزیون باشد. از جمله این آثار خاطره انگیز در حوزه کودک و نوجوان مجموعه «زیر گنبد کبود» است که بهرام شاه محمدلو نویسندگی و کارگردانی این مجموعه را در دهه ۶۰ و ۷۰ به عهده داشته است.

شاه محمدلو در این برنامه علاوه بر کارگردانی، اجرا و روایت قصه‌ها را هم در نقش «آقای حکایتی» بر عهده داشت و یکی از برنامه‌های ماندگار و خاطره‌انگیز را تهیه‌کنندگی کرد. در سری اول این مجموعه ایرج طهماسب هم او را در کارگردانی این مجموعه همراهی می‌کرد که سال ۶۶ کلید خورد و در چند فصل در دهه ۶۰ و ۷۰ روی آنتن رفت.

سال گذشته بهرام شاه‌محمدلو با حضور در برنامه «بسته پیشنهادی» خبر داد که قرار است ادامه این مجموعه را یک بار دیگر به تولید برساند. با این حال هنوز و پس از چند ماه این مجموعه به تولید نرسیده است.

بهرام شاه محمدلو درباره چرایی به تعویق افتادن تولید این مجموعه نمایشی در سخنان کوتاهی بیان کرد: در حال حاضر منتظر اسپانسر و سرمایه‌گذار هستیم، اگر سرمایه‌گذار فراهم شود وارد تولید خواهیم شد.

وی درباره اینکه قرار نیست بودجه‌ای از طرف صداوسیما برای این اثر تامین شود؟ عنوان کرد: تا الان بودجه‌ای فراهم نبوده است.

شاه محمدلو درباره متن این مجموعه و اینکه برای تولید آماده است یا خیر اظهار کرد: بخشی از کار آماده است و با حضور سرمایه‌گذار به تولید خواهد رسید.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->