توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشد سوادآموزی ایران 4 برابر میانگین جهانی

  • کد خبر: ۱۲۹۱۰
  • ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
رشد سوادآموزی ایران 4 برابر میانگین جهانی
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی گفت: در سوادآموزی، کشور ما ۴ برابر میانگین دنیا رشد داشته است؛ به‌ طوری که این عدد در اوایل انقلاب ۱۳ درصد کمتر از میانگین جهانی بوده، اما امروز ۶ درصد بالاتر از میانگین جهانی هستیم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا نخعی امروز در همایش بزرگداشت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی (ره) اظهار کرد: تجلیل از مشی و فکری که در انقلاب اسلامی توسط امام خمینی، بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی در نخستین سال حیات پربرکت انقلاب اسلامی، اندیشه نهضت سوادآموزی پایه‌گذاری شد یکی از اهداف بزرگداشت سال روز نهضت سوادآموزی است.

معاون امور آموزش سازمان نهضت سوادآموزی کشور ادامه داد: دین و مکتب ما به موضوع تعلیم، تحصیل، خواندن و نوشتن اشاره دارد و پرتکرارترین واژه در قران کریم مسأله تعلم و آموزش است؛ از همین رو انتظار هم همین بود که انقلاب اسلامی موضوع تعلیم و تحصیل را در اولویت‌های اولیه خود قرار دهد.

وی با تأکید بر آنکه سواد یکی از شاخصه‌ای مهم کشور‌های توسعه‌یافته محسوب می‌شود، گفت: امروز سواد از جمله شاخصه‌های مهم یک جامعه توسعه‌یافته است، کشور ما در مقایسه با دیگر کشور از شاخصه بسیار خوبی در این حوزه برخوردار است، هرچند که هنوز به آن حد مطلوب نرسیده‌ایم، اما ۹۵ درصد شاخصه باسوادی جامعه هدف در کشور رقم قابل‌توجهی است.

نخعی خاطرنشان کرد: علی‌رغم مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد و هنوز تعداد قابل‌توجهی بی‌سواد در کشور حضور دارد، رشد قابل‌توجهی را داشته‌ایم کشور ما ۴ برابر میانگین دنیا رشد داشته به طوری که این عدد در اوایل انقلاب ۱۳ درصد کمتر از میانگین جهان بوده، اما امروز ۶ درصد بالاتر از میانگین جهانی هستیم.

معاون امور آموزش سازمان نهضت سوادآموزی کشور با بیان آنکه هر مدرسه در هر نقطه از کشور می‌تواند یک مرکز نهضت سوادآموزی باشد، متذکر شد: موضوع مهم دیگری که در این هفته باید به آن پرداخت، این است که با استفاده از این تجربه ۴۰ ساله امروز باید چگونه عمل کنیم؟ امروز به نقطه‌ای رسیده این‌که کار بسیار سخت شده است.
وی در ادامه اضافه کرد: دو میلیون بی‌سواد بالای پنجاه سال در کشور حضور دارند که گروه هدف محسوب می‌شوند که این موضوع نیازمند هدف‌گذاری دقیق است، این افراد باید در کلاس‌های آموزشی حضورداشته و باسواد شوند، این دو میلیون هرکدامشان از پیدا کردن تا آموزش آن‌ها به اندازه ۱۰ نفر که در گذشته باسواد می‌شدند نیازمند انرژی، وقت و کار است.

نخعی پرداختن به موضوع سوادآموزی را یک تکلیف سازمانی برای تمامی نهاد‌های مربوطه مطرح کرد و افزود: سازمان سوادآموزی جدای از آموزش و پرورش نیست و مستقیماً مسؤولان و رؤسای آموزش پرورش و مدیران مدارس مسؤولیت سوادآموزی را بر عهده دارند، اما حضور این افراد به‌تن‌هایی کافی نیست.

معاون امور آموزش سازمان نهضت سوادآموزی کشور ادامه داد: با ظرفیتی که امروز در آموزش وجود دارد، حدود ۱۰۰ هزار کلاس درس تشکیل‌شده و نزدیک به ۵۰ هزار آموزش‌دهنده و ۱۰ هزار معلم در حال همکاری هستند، اما مهم‌ترین مشکل ما این است که کسانی که از سواد بهره‌مند نیستند به راحتی در این کلاس‌ها حضور پیدا نمی‌کنند.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->