تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

ژاپن اولین کشور آسیایی که به استقبال اینترنت ماهواره‌ای استارلینک رفت

  • کد خبر: ۱۲۹۴۶۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲
ژاپن اولین کشور آسیایی که به استقبال اینترنت ماهواره‌ای استارلینک رفت
براساس اعلام رسمی اسپیس ایکس، اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ژاپن به‌عنوان اولین کشور آسیایی فعال شده است. استارلینک در ژاپن ماهانه ۸۴ دلار هزینه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسپیس ایکس، شرکت فضایی تحت مدیریت ایلان ماسک، ساعاتی پیش اعلام کرد سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را در ژاپن فعال کرده است. خبرگزاری Nikkei Asia در گزارشی می‌گوید ژاپن اولین کشور در قاره‌ی آسیا است که اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را دردسترس ساکنانش قرار می‌دهد. استارلینک از مدت‌ها پیش در آمریکا و اروپا فعال شده بود.

ایلان ماسک پیش‌تر گفته بود ماهواره‌های استارلینک بر فراز ایران فعال‌اند، بااین‌حال دسترسی به این اینترنت نیازمند تجهیزاتی ویژه نظیر پایانه‌ی زمینی (دیش) است، تجهیزاتی که ظاهراً هنوز وارد ایران نشده‌اند و استارلینک عملاً در کشور ما قابل دسترس نیست.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک مخصوص مناطق کوهستانی و ناحیه‌های دورافتاده‌ای است که امکان ارائه‌ی اینترنت پرسرعت ازطریق کابل به آنجا وجود ندارد. در بسیاری از ناحیه‌های دورافتاده به‌طور کلی اینترنت ارائه نمی‌شود. این موضوع اهمیت سرویسی مثل استارلینک را بسیار بالا می‌برد.

اسپیس ایکس با انتشار توییتی جدید گفته علاقه‌مندان در ژاپن باید ۷۳٬۰۰۰ ین (حدودا ۵۰۰ دلار) برای تهیه‌ی تجهیزات سرویس استارلینک هزینه کنند. اینترنت ماهواره‌ای شرکت اسپیس ایکس در ژاپن ماهانه ۱۲٬۳۰۰ ین (۸۴ دلار) هزینه دارد.

اسپیس ایکس در قالب پروژه‌ی استارلینک ماهواره‌های ویژه‌ای را به مدار پایینی زمین ارسال کرده است و پایانه‌هایی ویژه بر سطح زمین ازطریق برقراری ارتباط با ماهواره‌ها، دسترسی به اینترنت پرسرعت و آزاد را امکان‌پذیر می‌کنند. یکی از مزایای سرویس استارلینک، تأخیر پایین است.

اسپیس ایکس اخیراً سرویس استارلینک را در کشور اوکراین که با جنگ دست‌و‌پنجه نرم می‌کند دردسترس قرار داده است. ایلان ماسک در مصاحبه‌ای با مجله‌ی فایننشال تایمز گفته دولت پکن از این ماجرا استقبال نکرده و خواستار عدم ارائه‌ی استارلینک در کشور چین شده است.

کشورهای مختلف واکنش‌های متفاوتی به سرویس استارلینک نشان داده‌اند. در چین که اینترنت به‌شدت محدود شده ارائه می‌شود، استارلینک اجازه‌ی فعالیت ندارد. بااین‌حال فیلیپین اعلام کرده که ازطریق استارلینک سرویس وای‌فای رایگان به شهروندانش ارائه می‌دهد. تا پیش از پایان سال جاری میلادی، استارلینک رسماً در فیلیپین آغازبه‌کار می‌کند.

سرویس اسپیدتست (زیرمجموعه‌ی شرکت Ookla) که سرعت اینترنت را مورد بررسی قرار می‌دهد، اوایل مهر از افت قابل‌توجه سرعت دانلود و آپلود استارلینک در آمریکا خبر داده بود. دلیل این اتفاق، افزایش ازدحام شبکه است. اسپیس ایکس در گذر زمان ماهواره‌های بیشتری به مدار زمین ارسال می‌کند تا مشکل ازدحام شبکه از بین برود.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->