تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

صلیب سرخ: بخش بزرگی از افغانستان به برق دسترسی ندارد

  • کد خبر: ۱۲۹۴۷۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۱
صلیب سرخ: بخش بزرگی از افغانستان به برق دسترسی ندارد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفت سیستم برق افغانستان نمی‌تواند نیازهای مردم افغانستان را برطرف کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفته‌است که ۲۲ درصد برق افغانستان از منابع داخلی است و سیستم برق افغانستان نمی‌تواند نیازهای مردم افغانستان را برطرف کند.

این کمیته می‌گوید که بخش بزرگ این کشور هنوز هم به برق دسترسی ندارد.

کمیته صلیب سرخ گفت: "کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از آغاز سال ۲۰۲۲ تاکنون ۱/۲ میلیون لیتر تیل را برای شرکت برشنا و شرکت‌های آبرسانی در مناطق روستایی فراهم کرده است. این کمک‌ها برای بیش از۳/۸ میلیون تن در ولایت‌های کابل، بلخ، هرات، کندهار، هلمند، زابل، ارزگان، کندز و فراه فراهم شده‌است".

در همین حال، با نزدیک شدن فصل سرما، شماری از باشندگان پایتخت از طالبان می‌خواهند که در تامین برق به گونه دوامدار تلاش کند.

با این حال، رئیس پیشین برشنا می‌گوید که مشکل برق افغانستان به زودی حل نخواهد شد.

امان الله غالب، رئیس پیشین شرکت برشنا، گفت: افغانستان متکی به برق وارداتی است و تا که افغانستان به خودکفایی از منابع داخلی نرسد مشکل برق افغانستان متاسفانه حل نمی‌شود.

از سویی هم، شرکت برشنا می‌گوید که برای رساندن برق به گونه دوامدار برای شهروندان کشور تلاش خواهد کرد.

حکمت الله میوندی، سخنگوی شرکت برشنا، گفت: "ما برای زمستان آینده، سه پلان را روی دست داریم نخست آن حفظ و مراقبت از لین برق وارداتی است".

این در حالی‌ست که هشتاد درصد برق افغانستان وارداتی است و بیشتر از کشورهای آسیای میانه به ویژه ازبیکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و ایران وارد می‌شود.

منبع: Yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->