نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتبال نوجوانان افغانستان و ترکمنستان در کافا (۳ خرداد ۱۴۰۴) دوغارون، میزبان نشست مرزی ایران و افغانستان سرپرست وزارت تجارت طالبان: افغانستان به دنبال تجارت با روسیه و چین با ارز‌های ملی است سفارت افغانستان در تهران فعالیت کنسولی خود را متوقف کرد (۳ خرداد ۱۴۰۴) آمارها درباره مهاجران افغانستانی در ایران چه می‌گویند؟ فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ» قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه یک خرداد ۱۴۰۴) کمیلی: ما برای حفظ مشهد اصیل، به «گلشهر» نیاز داریم | اگر نگران ایران فرهنگی هستیم، باید رونق محله گلشهر برایمان مهم باشد عزم جدی ایران برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان پاکستان و طالبان برای «پیشبرد منافع مشترک» توافق کردند طالبان در تلاش برای نقش آفرینی بیشتر در چابهار قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر صمت از آمادگی ایران برای انتقال دانش فنی معادن به افغانستان خبرداد ایران و افغانستان گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎ دﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ را بررسی می‌کنند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد | تیم ملی فوتسال افغانستان به مصاف رقبا می‌رود استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند
سرخط خبرها

صلیب سرخ: بخش بزرگی از افغانستان به برق دسترسی ندارد

  • کد خبر: ۱۲۹۴۷۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۱
صلیب سرخ: بخش بزرگی از افغانستان به برق دسترسی ندارد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفت سیستم برق افغانستان نمی‌تواند نیازهای مردم افغانستان را برطرف کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفته‌است که ۲۲ درصد برق افغانستان از منابع داخلی است و سیستم برق افغانستان نمی‌تواند نیازهای مردم افغانستان را برطرف کند.

این کمیته می‌گوید که بخش بزرگ این کشور هنوز هم به برق دسترسی ندارد.

کمیته صلیب سرخ گفت: "کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از آغاز سال ۲۰۲۲ تاکنون ۱/۲ میلیون لیتر تیل را برای شرکت برشنا و شرکت‌های آبرسانی در مناطق روستایی فراهم کرده است. این کمک‌ها برای بیش از۳/۸ میلیون تن در ولایت‌های کابل، بلخ، هرات، کندهار، هلمند، زابل، ارزگان، کندز و فراه فراهم شده‌است".

در همین حال، با نزدیک شدن فصل سرما، شماری از باشندگان پایتخت از طالبان می‌خواهند که در تامین برق به گونه دوامدار تلاش کند.

با این حال، رئیس پیشین برشنا می‌گوید که مشکل برق افغانستان به زودی حل نخواهد شد.

امان الله غالب، رئیس پیشین شرکت برشنا، گفت: افغانستان متکی به برق وارداتی است و تا که افغانستان به خودکفایی از منابع داخلی نرسد مشکل برق افغانستان متاسفانه حل نمی‌شود.

از سویی هم، شرکت برشنا می‌گوید که برای رساندن برق به گونه دوامدار برای شهروندان کشور تلاش خواهد کرد.

حکمت الله میوندی، سخنگوی شرکت برشنا، گفت: "ما برای زمستان آینده، سه پلان را روی دست داریم نخست آن حفظ و مراقبت از لین برق وارداتی است".

این در حالی‌ست که هشتاد درصد برق افغانستان وارداتی است و بیشتر از کشورهای آسیای میانه به ویژه ازبیکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و ایران وارد می‌شود.

منبع: Yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->