نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

ضرغامی در نیشابور: میراث فرهنگی مهم‌ترین ابزار وحدت در کشور است

  • کد خبر: ۱۲۹۴۷۵
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۱
ضرغامی در نیشابور: میراث فرهنگی مهم‌ترین ابزار وحدت در کشور است
وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از هنر سفالگری نیشابور تمجید و آن را هنری ارزشمند دانست و گفت: میراث فرهنگی مهم‌ترین ابزار وحدت در کشور است.

آرزو جاودانی | شهرآرانیوز؛ سید عزت الله ضرغامی روز پنجشنبه در سفر به شهرستان نیشابور پس از بازدید آثار هنری سفالینه نیشابور گفت: امیدوارم از این هنر برای رشد، توسعه و رونق گردشگری و صنایع‌دستی استفاده کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سخنانی در نیشابور گفت: نیشابور شهری تاریخی و استثنائی است که سرشار از میراث‌فرهنگی و صنایع دستی است.

 سید عزت الله ضرغامی که روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور سخن می‌گفت افزود: مردم نیشابور ریشه‌دار هستند. نیشابور با وجود این‌که در گذشته با خاک یکسان شده اما همیشه سربلند بوده و ارزش‌های ملی و جهانی را حفظ کرده است.

وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به جلسات متعددی که با نمایندگان مردم شهرستان‌های نیشابور، زبرخان و فیروزه در تهران داشته ادامه داد: با توجه به این جلسات از وضعیت مشکلات این شهرستان‌ها بی اطلاع نبودم. اما امروز حین بازدید و طرح مشکلات، تصمیم گیری لازم در مسیر انجام و دستور لازم نیز برای رفع مشکلات داده شد.

او با اشاره به هفته وحدت اظهار کرد: برخی‌ها ما را از تجزیه شدن کشور می‌ترسانند، ما در درون نباید خودمان را تجزیه کنیم. ایران متعلق به همه سلیقه‌ها است. همه باید کنار هم باشیم.

ضرغامی با بیان این که باید به مهم‌ترین وجه وحدت توجه کنیم، گفت: میراث فرهنگی مهم‌ترین ابزار وحدت در کشور است، خیلی‌ها تلاش کردند با میراث فرهنگی باستانی دو قطبی ایجاد کنند اما ما زیر میز این دو قطبی‌ها زده‌ایم‌.

 او تاکید کرد: میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هویت محور و مایه وحدت هستند.

ضرغامی افزود: امیدوارم ظرفیت های گردشگری در شهرستان‌های نیشابور، زبرخان ک فیروزه شکوفا و رونق بیشتر بگیرد و مایه وحدت بیشتر شود.

نگاهی به ویژگی‌های هنر سفالگری در نیشابور

هنر سفالگری نیشابور، علاوه بر تنوع در تکنیک‌های ساخت، دارای تنوع‌های تازه طراحی نقوش و خوشنویسی روی آن نیز هست که بیانگر قدرت و تسلط هنرمندان این هنر است.

شکل لعاب‌دهی، کتیبه‌های زیبای ظروف به خط کوفی. تزیینات نقوش گیاهی، حیوانات، انسان و نیز توانایی در ترکیب‌بندی تصویری هر یک از این عناصر در ظروف، استفاده از این هنر اسلامی را ارزشمند کرده ‌است.

علاوه بر این، رابطه معنوی کلمات و جملات که شامل احادیث و روایاتی در خصوص رزق و روزی و انفاق است از دیگر ویژگی‌های هنر این دوره ‌است که به تزیینات صرف اکتفا نکرده و هم سویی و معنادار بودن این هنر را در بر دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این سفر یک روزه به استان خراسان رضوی از شهرستان‌های نیشابور و زبرخان بازدید کرد. همچنین بازدید از شهرستان سبزوار در برنامه این سفر قرار دارد.

در این جلسه امام جمعه نیشابور نیز به ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی نیشابور اشاره و خواستار توجه بیشتر به این ظرفیت ‌ها شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->