جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طالبان در واکنش به تحریم آمریکا: در امور افغانستان دخالت نکنید

  • کد خبر: ۱۲۹۶۱۲
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
طالبان در واکنش به تحریم آمریکا: در امور افغانستان دخالت نکنید
طالبان در واکنش به تحریم جدید آمریکا بر مقامات این گروه گفته است که هیچ کس حق دخالت در امور داخلی افغانستان را ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طالبان به تحریم جدید آمریکا واکنش نشان داد.

طالبان در بیانیه‌ای گفته است که افغانستان یک کشور مستقل بوده و در حال حاضر یک نظام براساس اصول دینی و فرهنگی افغانستان بر سرکار آمده است.

طالبان با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات مردم را وظیفه خود دانسته، تاکید کرد که هیچ کس اجازه دخالت در امور داخلی افغانستان را ندارد.

به گفته طالبان، هیات حاکمه افغانستان در امور داخلی هیچ کشور دخالت نکرده و از کشورهای دیگر نیز خواهان اقدام مشابه در این حوزه است.

این در حالی است که وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده است که برای مقامات طالبان و سایر افرادی که در اعمال محدودیت بر زنان در افغانستان نقش دارند، محدودیت صدور ویزا وضع کرده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا گفته است که برای مقامات فعلی و سابق طالبان و سایر افرادی که ممکن است در اعمال محدودیت بر زنان و دختران در افغانستان نقش داشته باشند، محدودیت صدور ویزا وضع کرده است.

بلینکن گفته است که این افراد طالبان محدودیت‌های برای ممانعت از کار زنان و توانایی آنان در انتخاب شغل شده و آزادی عمل، بیان و حریم خصوصی آنان را محدود کرده‌اند.

وزیر خارجه آمریکا گفته است که محدودیت صدور ویزا شامل اعضای خانواده طالبان نیز می‌شود.

بلینکن گفته است که برخلاف وعده‌های طالبان مبنی بر احترام حقوق بشری افغان‌ها، آن‌ها مجموعه‌ای از سیاست‌ها و فرمان‌هایی را صادر کرده‌اند که زنان و دختران را از مشارکت کامل در زندگی عمومی، دسترسی به تحصیلات متوسط و کار در بیشتر بخش‌ها منع کرده‌ است(بیشتر بخوانید).

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->