کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لایحه اسقاط خودرو در کمیسیون صنایع مجلس نهایی شد

  • کد خبر: ۱۲۹۹۴۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
لایحه اسقاط خودرو در کمیسیون صنایع مجلس نهایی شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: جزییات لایحه اسقاط خودرو در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نهایی شد و به صحن ارسال می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید رضا فاطمی امین پس از حضور در نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: قانون ساماندهی صنعت خودرو که اوایل سال جاری ابلاغ شد از سال ۹۷ در جریان تصویب بود از آنجا که در این قانون اسقاط خودرو به تولید پیوند خورده بنابراین اگر خودرو برای اسقاط وجود نداشته باشد، شماره گذاری و تولید با مشکلاتی روبه رو می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: مجلس با کلیات لایحه ارسالی موافقت کرد و در این جلسه، آخرین تغییرات در این لایحه نهایی شد و برای تصویب به صحن ارسال می‌شود.

تعیین تکلیف لایحه اصلاح سازوکار فرآیند اسقاط خودرو

علی جدی نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در توضیح نشست امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: دستور کار جلسه امروز، بررسی لایحه دو فوریتی الحاق یک تبصره به ماده (۱۰) قانون ساماندهی صنعت خودرو ارجاعی از صحن علنی به منظور بررسی پیشنهادات نمایندگان بود.

وی افزود: در نشست امروز مقرر شد، در صورت نبود گواهی اسقاط به ازای واردات کامیون، کامیونت و کشنده‌ها ۱.۵ درصد از ارزش گمرکی به صندوق حمایت از صنایع پیشرفته زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت واریز شود.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: برای خودرو‌های تولید داخلی نیز باید ۱.۵ درصد از قیمت خودروی صفر به این صندوق واریز شود.

جدی تصریح کرد: دومین دستور کار کمیسیون بررسی طرح ارتقای جایگاه تحقیق و توسعه و نوآوری صنعت و معدن در کشور با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی کشور بود که براساس تصمیم کمیسیون، این طرح برای بررسی بیشتر به کمیته مربوطه ارجاع شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->