ارتش یمن درباره تأسیسات نفتی و حریم هوایی عربستان هشدار داد

  • کد خبر: ۴۵۳۳۳۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۷
انصارالله یمن
یک منبع نظامی در ارتش یمن با هشدار درباره نزدیک شدن به تأسیسات نفتی اعلام کرد حریم هوایی عربستان سعودی، به‌جز مکه مکرمه و مدینه منوره، ناامن است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک منبع نظامی یمنی به سبأنت گفت نیرو‌های مسلح یمن به کارکنان و شهروندان درباره نزدیک شدن به تأسیسات نفتی عربستان سعودی هشدار داده‌اند.

این منبع همچنین با هشدار به سهامداران شرکت نفتی آرامکو، از آنها خواست برای جلوگیری از خسارت‌های احتمالی، پیش از آنکه دیر شود، سهام خود را بفروشند.

وی در ادامه گفت حریم هوایی عربستان سعودی ناامن است و تنها حریم هوایی مکه مکرمه و مدینه منوره از این وضعیت مستثناست.

این منبع نظامی در پایان هشدار داد: هشدار لازم داده شده است و هر کس پس از این هشدار اقدام کند، مسئولیت عواقب آن را بر عهده خواهد داشت.

خبرگزاری سبأنت امروز همچنین گزارش داد در پی حمله عربستان سعودی به منزلی در شهرستان سحار در استان صعده، واقع در شمال یمن، ۲۰ شهروند یمنی شهید و مجروح شدند.

یک منبع محلی در استان صعده به سبأنت گفت که حمله به منزلی در منطقه الطویله در شهرستان سحار، به شهادت ۹ شهروند و مجروح شدن ۱۱ نفر دیگر انجامید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.