فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

مادربزرگ سینمای ایران مجری رادیو شد

  • کد خبر: ۱۳۰۳۳۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
مادربزرگ سینمای ایران مجری رادیو شد
برنامه جدید «مامان پز» با اجرای رابعه مدنی، مادربزرگ سینمای ایران، راهی امواج رادیو صبا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مامان پز» عنوان برنامه مستند جدیدی است که به جدول پخش پاییزی شبکه رادیویی صبا اضافه شده است. این برنامه با محوریت آشپزی و تغذیه سالم طرز تهیه غذاهای سنتی ایرانی را در فضای خاطره انگیز به مخاطبان ارائه می کند.

در گفتگویی که از روابط‌عمومی رادیو صبا نقل شده است، انسیه شمس اللهی تهیه کننده این برنامه گفت: هیچ مزه ای در دنیا، مزه دستپخت مامان آدم نمی‌شود. «مامان پز» برنامه ای مستند است، که با شعار «با مزه‌های اصیل آشتی کنیم» در قالب نمایش آشپزی نوه و مادربزرگ، روش تهیه غذاهای سنتی ایرانی را به مخاطبان رادیو صبا آموزش می‌دهد.

به گفته او در این برنامه رابعه مدنی ضمن توضیح روش تهیه غذاهای قدیم و جدید ایرانی به روایت داستان‌ها و خاطره گویی در فضای صمیمی می‌پردازد. داستان‌ها و نصیحت‌هایی که در زمان پخت غذاها برای شنوندگان روایت می‌شود به غذاها مزه و طعم می‌دهد و آن ها را نزدیک مزه غذاهای «مامان پز» می‌کند که در ذهن همه ما ماندگار شده است.

این تهیه کننده عنوان کرد: در این برنامه من به عنوان نوه مادربزرگ لحظه به لحظه طبخ یک غذا ایرانی را برای مخاطبان گزارش می‌کنم و در خلال این برنامه نکات جالبی درباره رسم و رسوم آشپزی و پذیرایی، فرهنگ آشپزی و وسایل آشپزی از کتاب «مستطاب آشپزی» یا «از سیر تا پیاز» به مخاطبان ارائه می‌شود.

شمس اللهی گفت: کتاب «مستطاب آشپزی» یا از «سیر تا پیاز» نوشته‌ نجف دریابندری مترجم ایرانی است که آن را با همراهی همسرش فهیمه راستکار، تالیف کرده است. این کتاب با زبان ساده و شیرین نویسنده، غذاپختن را به یک مشغله‌ جذاب با پایانی خوش تبدیل می‌کند که بازخوانی آن نیز برای شنوندگان جالب و شنیدنی است.

تهیه کننده «مامان پز» در پایان عنوان کرد: این برنامه روز پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ قدیمی ترین و اصیل ترین دستور پخت کباب تابه‌ای با کته را از زبان مامان رابعه را به مخاطبان آموزش می‌دهد.

«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳:۳۰ به تهیه کنندگی انسیه شمس اللهی پخش می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->