سونامی فیلم‌ها در جشنواره فیلم کوتاه تهران! | چین، رکورددار تعداد فیلم ارسالی شد چرا هیچکس تئاتر را گردن نمی‌گیرد؟ | جشنواره تئاتر فجر همچنان بدون دبیر است! چرا تلویزیون با وجود میلیون‌ها بیننده، بیلبورد اجاره می‌کند؟ آوازه‌ای از موسیقی ملی در قلب گیلان رونالدو مخاطب نماهنگ ایرانی‌ها شد + تیزر واکنش مثبت دیپلمات کره‌ای به اجرای ترانه محبوب ایرانی رمان «کلئوپاترا» دوباره به کتابفروشی‌ها بازمی‌گردد سریال دفاع مقدسی «۰۲۴» در مراحل پایانی تدوین جشنواره تئاتر فجر نباید صرفاً دولتی باشد «دروغ قشنگ» با صدای رضا صادقی منتشر شد + دانلود مدیرکل فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ساختمان فعلی ارشاد به بخش‌های رسانه‌ای واگذار می‌شود | با برخورد‌های سلیقه‌ای موافق نیستیم دبیر علمی کنگره ملی شعر «از توس تا نیشابور»: هدف ما برگزاری کنگره‌ای در شأن خراسان به عنوان خاستگاه زبان و شعر فارسی است + فیلم جایزه بهترین فیلم غیرآمریکایی جشنواره هیوستون به «پاسوز» ایرانی رسید تقدیر از فیلم‌سازان خراسانی در روز ملی سینما | برگزاری ویژه‌برنامه‌های هفته وحدت در استان + فیلم افتتاحیه هفته فیلم پاراجانوف در موزه سینما تولید پویانمایی «ماجرا‌های لیکو» با هدف ترویج فرهنگ وحدت، همدلی ویدئو | معادل فارسی «تگ» اعلام شد
سرخط خبرها

جایزه جشنواره لومیر در دستان «تیم برتون»

  • کد خبر: ۱۳۰۶۶۸
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
جایزه جشنواره لومیر در دستان «تیم برتون»
«تیم برتون» کارگردان مطرح جایزه جشنواره لومیر ۲۰۲۲ فرانسه را از آن خود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز ،به نقل از ورایتی؛ تیم برتون در جشنواره لومیر حضور پیدا کرد و جایزه‌اش را گرفت.

در برابر تئاتر تاریخی لیون دیروز صف‌های بلندی از طرفداران این کارگردان که لباس‌هایی به سبک فیلم‌های گوتیک وی پوشیده بودند تشکیل شده بود تا او را تشویق کنند.

در نشستی که به مناسبت اهدای این جایزه برگزار شد و بیشتر از وقت تعیین شده هم طول کشید، تیم برتون به پرسش‌های حاضران مشتاق پاسخ گفت.

وی در این نشست تاکید کرد که فیلم‌هایی که در دوران رشد تماشا می‌کرد الهام‌بخش سینمای وی شدند و وی همواره به فیلم‌های فانتزی، افسانه‌ای و تصاویر گرافیکی علاقه داشته است.

این کارگردان گفت امپرسیونیسم آلمانی اثر خاصی بر وی گذاشته و همیشه چیزی بسیار شخصی و درونی برایش بوده است.

برتون افزود حتی پیش از اینکه بتواند راه برود یا حرف بزند تماشاگر فیلم‌های هیولاها بود و با آنها همواره همذات‌پنداری کرده است. وی افزود: از نظر من هیولاها هیچوقت بد نبوده‌اند. آنها همیشه زیبا و از نظر بصری متفاوت بوده‌اند و من همین متفاوت بودنشان را تحسین می‌کنم.

وی افزود هیولا به خودی خود به معنی چیزی ترسناک است ولی او هرگز آنها را به این شکل ندیده و به نظرش آنها تنها موجوداتی متفاوت هستند و به همین دلیل وی هم از نظر روانی و هم از نظر بصری با آنها ارتباط قوی برقرار کرده است.

در این نشست برتون از جانی دپ هم یاد کرد و از سابقه اولین همکاری‌شان در سال ۱۹۹۰ در فیلم «ادوارد دست‌قیچی» سخن گفت. وی گفت: او هم شبیه من بود. می‌توانستم حس کنم او هم این شخصیت‌ها را دوست دارد و به بازیگری به عنوان یک هنر علاقه دارد نه برای وجه تجاری آن.

وی همچنین هر نوع شایعه‌ای برای ساخت دنباله‌ای بر فیلم موفق «بیتل جوس» در سال ۱۹۸۸ را رد کرد و افزود بخش مهمی از زندگی رشد و آفرینش است؛ هر چند معتقد نیست هر کاری که انجام داده بی‌نقص بوده، اما خلق کردن است که فرد را زنده نگه می‌دارد.

جشنواره لومیر به طول یک هفته برای گرامیداشت میراث فیلم و سینما در لیون فرانسه برگزار می‌شود. تیم برتون در این دوره یک مستر کلاس هم برگزار کرد و شماری از فیلم های نمادین وی از جمله «ماهی بزرگ»، «بیتل جوس»، «ادوارد دست قیچی» و «آلیس در سرزمین عجایب» نیز در این جشنواره به نمایش درآمد.

جایزه لومیر پیش از این به چهره‌های برجسته‌ای چون جین کمپیون، برادران داردن، فرانسیس فورد کاپولا، کوئنتین تارانتینو، کلینت ایستوود، مارتین اسکورسیزی، جین فوندا، وونگ کار وای، کاترین دنوو، پدرو آلمادوار، کن لوچ، ژرار دوپاردیو و میلوش فورمن اهدا شده بود.

این جایزه از سال ۲۰۰۹ توسط موسسه لومیر در فرانسه ایجاد شده و مدیر آن تیری فرمو است. با درگذشت برتران تاورنیه فقید، از سال پیش ایرنه ژاکوب ریاست آن را برعهده دارد.

جشنواره امسال تا ۲۳ اکتبر (۳۰ مهر) ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->