بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره تشییع باشکوه پیکر شهید سیدحسن نصرالله آیت‌الله جاودان، استاد اخلاق، در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد آیت الله مصباح یزدی تحولی عظیم در جریان تفسیری حوزه علمیه قم ایجاد کرد هنوز هم می‌شود به امیدشان نفس کشید شکستن شیشه عطر کلید گنج عزت | بررسی تأثیر قناعت بر زندگی‌ لغو قرارداد سازمان حج و زیارت با هتل‌های بی‌کیفیت عراق (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز دیرهنگام نام‌نویسی عتبات برای نوروز ۱۴۰۴ و جولان کاروان‌های غیرمجاز حکم شرعی نبش قبر و خاکسپاری مجدد در مکانی دیگر چیست؟ هوش مصنوعی در خدمت ارائه محتوای قرآنی متناسب با نوع مخاطب توسعه فضای مسجد کوفه برای ارائه خدمات بهتر به زائران خدمات زنجیره سلامت به ایثارگران ارتقا می‌یابد سیدحسن نصرالله، سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین امضای بیانیه تکریم جبهه مقاومت توسط صدها نفر از علمای اهل سنت کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها»
سرخط خبرها

بانوی ۷۴ ساله مشهدی، نسخه قرآن کتابت‎شده خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

  • کد خبر: ۱۳۱۱۴۱
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۵
بانوی ۷۴ ساله مشهدی، نسخه قرآن کتابت‎شده خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد
«ایران ربیعی فراهانی» بانوی ۷۴ ساله مشهدی که علیرغم سواد محدود، با همت فراوان و به برکت توسل به اهل‌بیت (ع) موفق به کتابت قرآن در طول دو سال شده است، مجلد اصلی و نسخه دست‌نویس نسخه کتابت‌شده را به کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی اهدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «ایران ربیعی فراهانی» بانوی ۷۴ ساله مشهدی که علیرغم سواد محدود، با همت فراوان و به برکت توسل به اهل‌بیت (ع) موفق به کتابت قرآن در طول دو سال شده است، مجلد اصلی و نسخه دست‌نویس نسخه کتابت‌شده را به کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی اهدا کرد.

در حاشیه این مراسم که با حضور حجت‌الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی برگزار شد، وی به ماجرای کتابت این قرآن اشاره کرد و گفت: با وجود اندک سواد خواندن و نوشتن که در دوران کودکی کسب کرده بودم و ضعف و ناتوانی جسمی، اما توفیق یافتم تا کتابت را طبق قرآن عثمان طه و ترجمه آقای ابوالفضل بهرام پور آغاز کنم.

این بانو ادامه داد: تقریباً هر شب بعد از اذان مغرب و عشا و اقامه نماز، کتابت قرآن را شروع می‌کردم و تا سحر و قبل از نماز صبح ادامه می‌دادم. در زمان تحریر و با توجه به سختی‌ها و محدودیت‌هایی که داشتم، شوق نوشتن ذره‌ای در من کم نشد و انگیزه این کار در وجودم هر روز بیشتر و بیشتر می‌شد.

وی گفت: با اهدای این قرآن به آستان قدس رضوی معتقدم اوراق این کتاب نورانی همچون روح جاودانه آن در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم برای نسل‌های آینده ماندگار می‌شود و انشاء الله روزی برسد که همه مردم جهان با خواندن آیات وحی و عمل به دستورات آن در دنیا و آخرت سعادتمند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->