عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

عاملان شهادت پاسدار ملایری دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۳۱۹۴۹
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۵
عاملان شهادت پاسدار ملایری دستگیر شدند
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: شش نفر از اشرار متواری که در شهادت «علی نظری» دست داشتند و در شهرهای مختلف مخفی شده بودند، توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سپاه انصارالحسین(ع) شناسایی شدند و با همکاری و هماهنکی جامعه اطلاعاتی کشور به دام افتادند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار مظاهر مجیدی با بیان اینکه طی یک عملیات فنی و پیچیده اطلاعاتی در مجموع هفت نفر از اشرار که نقش اصلی داشتند، دستگیر شدند، افزود: این افراد که در شهادت سرگرد پاسدار «علی نظری» دست داشتند، در عملیاتی برنامه‌ریزی شده، شب گذشته در شهرستان ملارد استان تهران دستگیر شدند.

وی ادامه داد: شش نفری که در شهادت شهید نظری نقش مستقیم داشتند، با برنامه‌ریزی‌ و هماهنگی های رده‌های اطلاعاتی سپاه در استان‌های مرکزی، تهران بزرگ، خراسان رضوی، هرمزگان دستگیر شدند.

فرمانده سپاه استان همدان تصریح کرد: تیمی که در ملایر توسط رده های اطلاعاتی رصد و شناسایی شدند با یک برنامه و طرح از قبل پیش‌بینی شده در قالب سه دستگاه سواری و دو دستگاه موتورسیکلت و به صورت مسلح در اغتشاشات شهرستان ملایر شرکت داشتند که در یک عملیات تعقیب و گریز، یک نفر در فردای همان روز دستگیر و شش نفر متواری بودند.

وی با اشاره به دستگیری افراد متواری توسط جامعه اطلاعاتی و با یک کار مشترک بیان کرد: قاتل شهید نظری از افراد با سابقه در شرارت است.

مجیدی گفت: کار سنگین شناسایی این شش نفر که بعد از فرار در شهرهای مختلف مخفی شده بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در سپاه انصارالحسین(ع) صورت پذیرفت و نهایتا به دام قانون افتادند.

وی ضمن تقدیر از جامعه اطلاعاتی واجا، فراجا و دادگستری استان همدان در همکاری و پشتیبانی از این عملیات ویژه و دستگیری این اشرار، تاکید کرد: درخواست عموم مردم شریف استان همدان که در تشییع پیکر مطهر شهیدان علی نظری و شهید احسان مرادی که در شاهچراغ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، از دستگاه قضایی این است که با برخورد قاطع و سریع با اخلالگران امنیت مردم در اولین فرصت انتقام خون این دو شهید بزرگوار گرفته شود.

فرمانده سپاه استان همدان تصریح کرد: دشمنان جمهوری اسلامی بدانند به زمین ریختن خون شهیدان این وطن بی‌پاسخ نخواهند بود و در هر کجا این عالم که باشند آنها را خوار و خفیف خواهیم کرد .

وی عنوان کرد: دشمنان بدانند فرزندان ایران اسلامی در حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن لحظه‌ای غافل نبوده و با چشمان بیدار و اشراف کامل اطلاعاتی تمام توطئه‌ها و فتنه‌های کور آنان را رصد می‌کنند و به مدد الهی ضربات مهلکی را توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج) دریافت خواهند کرد.

مجیدی خاطرنشان کرد: فرزندان ملت سرافراز ایران اسلامی همچون گذشته انتقام خون پاک شهدای مظلوم را از دشمنان خواهند گرفت و حملات ناجوانمردانه معاندین مسلح، اشرار و آشوب طلبان را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت و بساط حرکات کور و ددمنشانه دشمنان را برمی‌چینند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->