«قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
آیت الله علم الهدی:

زمام برخورد با فتنه دشمن باید در دست مردم باشد

  • کد خبر: ۱۳۲۶۰
  • ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
زمام برخورد با فتنه دشمن باید در دست مردم باشد
امام جمعه مشهد گفت: زمام برخورد با فتنه دشمن باید در دست مردم باشد.
به گزاش شهرآرا نیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در جمع راهپیمایان حماسه نه دی در حرم مطهر رضوی با بیان این مطلب افزود: حماسه ۹ دی ماه یک مثلث مقدس بود که از ۳ ضلع مدیریت حکیمانه رهبر معظم انقلاب، بصیرت مردم در دشمن شناسی و وقت شناسی و پیوند خدایی و آسمانی میان امت و امام تشکیل می‌شد.
وی ادامه داد: فتنه گر جریان چپ و راست داخلی نیست بلکه این جریان‌ها ابزار فتنه شدند.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: فتنه گر قدرت دشمن از پشت پرده شیطنت‌هایی است که جریان‌های سیاسی را استخدام کرده تا به عنوان ابزار از آن‌ها استفاده کند.

آیت الله علم الهدی خاطر نشان کرد: زمام برخورد با فتنه دشمن باید در دست مردم باشد. مردم‌با مقام ولایت پیوند خورده‌اند و همین عشق به ولایت مردم را به صحنه می‌آورد.

وی گفت: اکنون انقلاب با دو جریان رو‌به رو است؛ اول افرادی که تا نیمه راه آمده‌اند، اما حالا احساس خستگی می‌کنند و دوم افرادی که از ابتدا با این انقلاب مخالف بوده‌اند.


وی تاکید کرد:شما مردم با راهپیمایی امروز ثابت کردید با همان قدرت و هدف ۱۰ سال پیش زندگی می‌کنید و حتی امروزتان زنده‌تر از ۱۰ سال گذشته است.
لازم به ذکر است؛ در پایان این مراسم عهد‌نامه نهم دی در ۶ بند قرائت شد.
 
خبرنگار: ملیحه فلاح
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->