پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی در شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند
سرخط خبرها

صنعت عریان‌پوشی و یک پیوست ۱۰۰ هزارمیلیاردی

  • کد خبر: ۱۳۳۳۵۲
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
صنعت عریان‌پوشی و یک پیوست ۱۰۰ هزارمیلیاردی
«عریان‌پوشی»؛ این عنوانی است که می‌شود برخی پوشش‌ها را با آن تعریف کرد. طرف لباس می‌پوشد، اما با نپوشیده چندان تفاوتی نمی‌کند.

«عریان‌پوشی»؛ این عنوانی است که می‌شود برخی پوشش‌ها را با آن تعریف کرد. طرف لباس می‌پوشد، اما با نپوشیده چندان تفاوتی نمی‌کند. به‌ظاهر آزاد است و شاید احساس رهایی هم بکند. حتی این پندار در ذهنش می‌نشیند که او خود به انتخابی چنین برخاسته است. اما این یلگی نه رهایی است و نه آزادی و نه حتی او در انتخاب آن نقش اول را دارد.

اهل تأمل خوب می‌دانند که پوششی چنین را کسانی طراحی می‌کنند که برای خود جیب‌های گشاد دوخته‌اند. شاید برای لباس این جماعت جیب طراحی نکنند، اما برای پول آنان جیب‌های مضاعف برای خود می‌دوزند. این نوع پوشش که خود نمایی را توسعه می‌دهد، پیوست‌های متعدد دارد. همه هم به‌نوعی به اقتصاد برمی‌گردد. درحقیقت افراد با این نوع پوشش به سبکی از زندگی کشیده می‌شوند که برای دست‌های پشت پرده شبیه «خودپرداز» عمل کنند.

پیوست آرایش و ولع در خودآرایی یکی از «پلاس»‌های این زیست متکی بر عریان‌پوشی است؛ موضوعی که در جای خود باید مورد توجه کارشناسان قرار بگیرد و ما را بیش از گذشته به تأمل وادارد؛ چه «بر اساس گزارشی که حمیدرضا محمدی، دبیرکل فدراسیون اقتصاد سلامت، از بازار لوازم آرایشی و بهداشتی ارائه کرده است، بازار این محصولات در ایران رقمی در حدود ۳۲هزارمیلیارد تومان برآورد می‌شود. البته در مقابل تولید داخلی، از قاچاق سالانه ۲۰میلیارد دلاری، ۲.۵میلیارد دلار مربوط به قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی است.»

با یک حساب سرانگشتی از این خبر که پایگاه خبرآنلاین با کد خبر ۱۶۶۶۸۴۷ منتشر کرده است، خواهیم فهمید که بیش از ۱۰۰ هزارمیلیارد تومان در این بازار پرسود مصرف می‌شود. به دیگر عبارت، چنان برای ما ذائقه‌سازی کرده‌اند که فقط در یک پیوست عریان‌پوشی، بیش از ۱۰۰ هزارمیلیارد تومان هزینه می‌کنیم.

از دیگر پیوست‌های این سبک زندگی هم که چشم بپوشیم، در خود لباس هم باید هزینه‌های سنگین متقبل شویم. این هم همان انگاره «خودپرداز» را تقویت می‌کند. همین انگاره است که عریان‌پوشی را تا جایگاه یک صنعت و حتی ابرصنعت برای کارتل‌های اقتصادی بالا می‌برد.

آنان از انگاره‌ها و پندار‌های ما پول درمی آورند و ما درحقیقت بازگرشو‌های آنان می‌شویم که با دست خود ما جیبمان را بزنند. به دیگر عبارت، ما نه شریک دزد، که دست او‌ می‌شویم در عین اینکه می‌پنداریم رفیق قافله خویش هستیم و به سوی روز‌های بهتر درحرکتیم.

کاش این روز‌ها به کارکرد‌های اقتصادی این گونه پوشیدن برای دیگرانی که دوست ما هم نیستند و ما هم دوستشان نمی‌داریم، بیشتر فکر کنیم. «پوشیده پوشی» ما را از جایگاهمان دور نمی‌کند، دست دراز آنان را کوتاه می‌کند. باز هم تأمل کنیم!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->