هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده!
سرخط خبرها

صنعت عریان‌پوشی و یک پیوست ۱۰۰ هزارمیلیاردی

  • کد خبر: ۱۳۳۳۵۲
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
صنعت عریان‌پوشی و یک پیوست ۱۰۰ هزارمیلیاردی
«عریان‌پوشی»؛ این عنوانی است که می‌شود برخی پوشش‌ها را با آن تعریف کرد. طرف لباس می‌پوشد، اما با نپوشیده چندان تفاوتی نمی‌کند.

«عریان‌پوشی»؛ این عنوانی است که می‌شود برخی پوشش‌ها را با آن تعریف کرد. طرف لباس می‌پوشد، اما با نپوشیده چندان تفاوتی نمی‌کند. به‌ظاهر آزاد است و شاید احساس رهایی هم بکند. حتی این پندار در ذهنش می‌نشیند که او خود به انتخابی چنین برخاسته است. اما این یلگی نه رهایی است و نه آزادی و نه حتی او در انتخاب آن نقش اول را دارد.

اهل تأمل خوب می‌دانند که پوششی چنین را کسانی طراحی می‌کنند که برای خود جیب‌های گشاد دوخته‌اند. شاید برای لباس این جماعت جیب طراحی نکنند، اما برای پول آنان جیب‌های مضاعف برای خود می‌دوزند. این نوع پوشش که خود نمایی را توسعه می‌دهد، پیوست‌های متعدد دارد. همه هم به‌نوعی به اقتصاد برمی‌گردد. درحقیقت افراد با این نوع پوشش به سبکی از زندگی کشیده می‌شوند که برای دست‌های پشت پرده شبیه «خودپرداز» عمل کنند.

پیوست آرایش و ولع در خودآرایی یکی از «پلاس»‌های این زیست متکی بر عریان‌پوشی است؛ موضوعی که در جای خود باید مورد توجه کارشناسان قرار بگیرد و ما را بیش از گذشته به تأمل وادارد؛ چه «بر اساس گزارشی که حمیدرضا محمدی، دبیرکل فدراسیون اقتصاد سلامت، از بازار لوازم آرایشی و بهداشتی ارائه کرده است، بازار این محصولات در ایران رقمی در حدود ۳۲هزارمیلیارد تومان برآورد می‌شود. البته در مقابل تولید داخلی، از قاچاق سالانه ۲۰میلیارد دلاری، ۲.۵میلیارد دلار مربوط به قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی است.»

با یک حساب سرانگشتی از این خبر که پایگاه خبرآنلاین با کد خبر ۱۶۶۶۸۴۷ منتشر کرده است، خواهیم فهمید که بیش از ۱۰۰ هزارمیلیارد تومان در این بازار پرسود مصرف می‌شود. به دیگر عبارت، چنان برای ما ذائقه‌سازی کرده‌اند که فقط در یک پیوست عریان‌پوشی، بیش از ۱۰۰ هزارمیلیارد تومان هزینه می‌کنیم.

از دیگر پیوست‌های این سبک زندگی هم که چشم بپوشیم، در خود لباس هم باید هزینه‌های سنگین متقبل شویم. این هم همان انگاره «خودپرداز» را تقویت می‌کند. همین انگاره است که عریان‌پوشی را تا جایگاه یک صنعت و حتی ابرصنعت برای کارتل‌های اقتصادی بالا می‌برد.

آنان از انگاره‌ها و پندار‌های ما پول درمی آورند و ما درحقیقت بازگرشو‌های آنان می‌شویم که با دست خود ما جیبمان را بزنند. به دیگر عبارت، ما نه شریک دزد، که دست او‌ می‌شویم در عین اینکه می‌پنداریم رفیق قافله خویش هستیم و به سوی روز‌های بهتر درحرکتیم.

کاش این روز‌ها به کارکرد‌های اقتصادی این گونه پوشیدن برای دیگرانی که دوست ما هم نیستند و ما هم دوستشان نمی‌داریم، بیشتر فکر کنیم. «پوشیده پوشی» ما را از جایگاهمان دور نمی‌کند، دست دراز آنان را کوتاه می‌کند. باز هم تأمل کنیم!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->