انتقال ۸ نفر از حجاج بستری در بیمارستان‌های مکه و مدینه به ایران (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) فوت ۱۸ زائر ایرانی حج ۱۴۰۴ در سرزمین وحی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) زائران خراسانی بیت‌الله الحرام با ۳۷ پرواز به مشهد بازمی‌گردند  امت اسلامی به وحدت، همگرایی و صلابت دینی در برابر کفر جهانی نیاز دارد خاکِ آستان رضا (ع) گشتن | گذری بر تاریخ دفن اموات در حرم‌مطهر‌رضوی که قدمتی هزار‌ساله دارد سرلشکر سلامی: مقاومت مردم در دفاع مقدس ریشه پیدا کرد موج‌ها می‌سوختند از اشتیاق پا شدن استقبال مشهد از عید غدیر با برپایی ۲ هزار موکب و گستراندن بزرگ‌ترین سفره اطعام در خیابان امام رضا(ع) پرچم غدیر در بیش از ۷۰۰ نقطه جهان برافراشته می‌شود | بیش از ۳ هزار مترمربع فرش جدید، زینت‌بخش حرم مطهر علوی شد یک نشدن تاریخی و دردناک غدیر، راه روشن تاریخ | درباره اهمیت حفظ عید غدیرخم به عنوان یک حادثه تاریخی هادی امت علمدار تبیین | مروری بر اقدامات و دستاورد‌های امام‌هادی (ع) در دوران امامت ایشان نخستین گروه حجاج مشهدی و خراسانی وارد فرودگاه مشهد شدند + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) استقرار ۳ تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جشن مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر پایتخت مراسم بازآفرینی موزه قرآن حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد معرفی کتاب «اسناد مشروح مذاکرات مقامات ایران و عراق پیرامون اسرا و مفقودین (۱۳۶۹_۱۳۸۱)» بزرگترین سفره اطعام علوی کشور امسال در مشهد گسترده می‌شود کارکرد اجتماعی و سیاسی دعا در سیره امام هادی (ع) چهار نفر از حجاج خراسان رضوی بر اثر ایست قلبی جان باختند
سرخط خبرها

گردهمایی ۱۱۳ تشکل فرهنگی و اجتماعی استان خراسان رضوی به میزبانی آستان قدس

  • کد خبر: ۱۳۳۴۸۲
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵
گردهمایی ۱۱۳ تشکل فرهنگی و اجتماعی استان خراسان رضوی به میزبانی آستان قدس
به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی، رویداد هم افزایی فعالان فرهنگی و اجتماعی خراسان رضوی با حضور ۱۱۳ تشکل برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی صبح امروز در نشست خبری رویداد هم‌افزایی فعالان فرهنگی و اجتماعی خراسان رضوی، به ضرورت برگزاری این رویداد اشاره کرد و گفت: رویداد هم‌افزایی فعالان فرهنگی و اجتماعی خراسان رضوی بستری برای ارائه توانمندی‌ها، شبکه سازی و همکاری ظرفیت‌های مردمی است.
مجتبی مختاری ادامه داد: این رویداد ۱۸ و ۱۹ آبان ماه سال جاری در محل نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی واقع در باب الجواد با حضور ۱۱۰ تشکل و مجموعه مردم نهاد و ۳ مجموعه رسانه‌ای در سطح استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.

حضور مردم کلید حل مشکلات
وی در توضیح رویکرد‌های برگزاری این برنامه نیز گفت: در انقلاب اسلامی حضور مردم کلید حل مشکلات در همه مسائل است و این حضور، هیچ جایگزین دیگری ندارد. گام دوم انقلاب گام حکمرانی مردم به محوریت جوانان برای آبادانی ایران است و حلقه‌های میانی (تشکل‌های مردمی) به عنوان بخشی از خود مردم راهکار عملی این میدان داری هستد.
مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی افزود: تشکل‌های مردمی در عرصه‌های تخصصی نقش واسط بین حاکمیت و مردم هستند و به عنوان حلقه‌های میانی ایفای نقش می‌کنند، زیرا به تجربه ثابت شده است هر جا به فرصت‌های حضور حداکثری مردم تکیه شده نتیجه بهتری حاصل شده است.

الگوسازی برای سایر تشکل‌های کشور
مختاری تصریح کرد: تشکل‌های مردمی با ذائقه مردم آشنا بوده از جنس خود مردم هستند و درگیر نظام اداری و بروکراتیک نیستند از همین رو این رویداد در نظر دارد تشکل‌های مردم نهاد را دور هم جمع کند تا با هم‌افزایی به تبادل نظر بپردازند، دستاورد‌های خود را به اشتراک بگذارند و الگوی سایر تشکل‌ها در سراسر استان باشند.

آشنایی دستگاه‌های مختلف با ظرفیت‌های مردمی در راستای پیشبرد ماموریت‌ها
وی همچنین خاطرنشان کرد: با برگزاری این رویداد دستگاه‌های متولی امر با ظرفیت‌های مردمی در عرصه‌های مختلف آشنا شده و جهت پیشبرد ماموریت‌های خود از ظرفیت‌های این تشکل‌ها بهره می‌برند.

هم افزایی؛ انتقال تجربه، دریافت ایده‌های برتر
مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی افزود: در این رویداد به دنبال هم‌افزایی، انتقال تجربیات و دریافت ایده‌های برتر و خلاقانه در خصوص رفع مشکلات جامعه هستیم و مباحث روز جامعه به ویژه برای مخاطبان دهه هشتادی به دلیل اینکه مخاطب و کنشگر فعال شناخته می‌شود ارائه خواهد شد.

هم افزایی در ۹ عرصه
وی خاطر نشان کرد: این اتفاق ویژه که حول ۹ عرصه تخصصی شکل می‌گیرد قرار است برای ارتباط و اتصال موثرتر افراد، موسسات و مجموعه‌ها، ارائه دستاوردها، توانمندی‌ها و تجربه زیسته، ارتباط با مدیران و مسئولان برای ایجاد شبکه‌های تخصصی مردمی به عنوان همیاران دولت، بستر مناسبی فراهم آورد.
مختاری عرصه‌های اجتماعی، تربیتی، و آموزشی، جریان رسانه و هنر، حوزه خانواده، سبک زندگی عفیفانه، کتاب و کتاب خوانی، صنایع خلاق فرهنگی و عرصه فکر و اندیشه را از عناوین عرصه‌های این رویداد دانست.
وی خاطرنشان کرد: این رویداد با همکاری و مشارکت سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، ستاد جبهه فرهنگی و مردمی خراسان رضوی، اداره کل ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی تدارک دیده شده است و امیدواریم محفلی برای پویایی بیشتر تشکل‌های مردمی باشد.

معرفی تشکل‌های مردمی در سایت هم افزا
میلاد شعیبی، دبیر رویداد هم‌افزایی فعالان فرهنگی و اجتماعی خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست، عنوان کرد: دبیرخانه این رویداد از سه ماه گذشته کار خود را آغاز کرده و از تشکل‌ها دعوت به عمل آورده است.
وی از راه‌اندازی سایت هم‌افزا خبر داد و گفت: ۱۱۰ تشکل مردم نهاد، در صفحه‌ای اختصاصی و در قالب کاتالوگ، ویدئو و پوستر در این سایت رویکرد‌ها و برنامه‌های خود را معرفی می‌کنند.
وی تصریح کرد: این رویداد در فضایی به مساحت ۵ هزار متر مربع نمایشگاه و در قالب غرفه‌های اندیشه‌ای، تفکری و گفت وگویی برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->