اعلام برنامه‌های دهه کرامت در حرم رضوی با شعار «ایران، امام رضاست» ثبت‌نام ۵ هزار ایثارگر در کاروان‌های حج ۱۴۰۴ برگزاری پویش ملی «سراج الله» در شب میلاد امام رضا (ع) مدیر امور خدمه حرم مطهر رضوی منصوب شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش مقاصد پروازی زائران ایرانی در حج تمتع ۱۴۰۴ | فرودگاه طائف اضافه شد جانبازان اعزامی به سفر حج، فرهنگ دفاع مقدس را ترویج دهند دهه کرامت ۱۴۰۴ با طعم کتاب | رونمایی از آثار تازه رضوی شروع جشن‌های دهه کرامت به تعویق افتاد درس‌هایی از نهج البلاغه | در ستایش امنیت نمایش قرآن منسوب به امام‌رضا(ع) در موزه ملک طی ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن میلاد حضرت معصومه (س)، ویژه بانوان اردوزبان ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد می‌توانند محلی برای تربیت سفرای قرآنی باشند بخش ویژه «اینستا قرآن» به جشنواره قرآن و عترت دانشجویی افزوده شد آغاز مرحله استانی سی‌اُمین مسابقات قرآن و عترت فراجا از ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان در دهه کرامت ۱۴۰۴ «سه‌شنبه‌های تکریم از جامعه ایثارگری» و پیشنهاد آن به عنوان ثبت روز ملی ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی زمان انتظار زائران حج در فرودگاه‌های عربستان به ۱۰ دقیقه کاهش یافت
سرخط خبرها

برگزاری ویژه برنامه فرهنگی زیارت در مشهد

  • کد خبر: ۱۳۳۱۷۸
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
برگزاری ویژه برنامه فرهنگی زیارت در مشهد
معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: ویژه برنامه فرهنگی زیارت برای نخستین بار ویژه نوجوانان حاشیه شهر مشهد در قالب یک تور نیم روزه برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجلیل بامشکی اظهار کرد: ویژه برنامه فرهنگی زیارت برای نخستین بار با همکاری آستان قدس رضوی ویژه ۲۰۰ نوجوان حاشیه شهر مشهد روز پنج شنبه ۱۲ آبان ماه برگزار شد.

وی افزود: نخستین مرحله از این برنامه ویژه حاشیه شهر مشهد برگزار شد و در این رابطه پنج دستگاه اتوبوس به محلات مختلف شهر از جمله پنجتن، شهرک شهید رجایی، شهرک شهید باهنر، رسالت و توس برای حمل‌ونقل نوجوانان اعزام شدند.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: ثبت‌نام افراد با محوریت مساجد انجام شد و تور نیم روزه در ابتدا با حضور نوجوانان در حرم مطهر و برگزاری ویژه برنامه فرهنگی در آنجا آغاز شد.

بامشکی ادامه داد: پس از زیارت امام مهربانی‌ها همراه با برنامه‌های فرهنگی، نوجوانان برای داشتن لحظاتی جذاب به سینما اطلس رفتند.

وی اضافه کرد: در ادامه نیز آنان با حضور در ورزشگاه امام رضا (ع) و صرف نهار با غذای متبرک حضرت، برنامه را به پایان رسانده و به محلات خود بازگشتند.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ضمن اشاره به برگزاری مستمر ویژه برنامه‌های فرهنگی برای نوجوانان شهر، عنوان کرد: در این راستا در طول سال این برنامه، هفته‌ای یکبار با مشارکت با آستان قدس و آموزش و پرورش بنا به ضرورت اهمیت به نوجوانان در مسائل فرهنگی و مذهبی برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->