پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی در شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند
سرخط خبرها

به گفته مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی، دانش آموزان از نظر ذهنی و جسمی دچار تنبلی و سستی شده اند

  • کد خبر: ۱۳۳۷۶۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
به گفته مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی، دانش آموزان از نظر ذهنی و جسمی دچار تنبلی و سستی شده اند
نشست گردهمایی معاونت متوسطه آموزش و پرورش استان، بهانه‌ای شد تا چهار حوزه آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کارودانش، تکنولوژی و گروه‌های آموزشی متوسطه و کارشناسی مدارس نمونه دولتی و شبانه روزی دور هم جمع شوند و از الزامات این دوره حساس آموزشی سخن بگویند.

زهرا زنگنه | شهرآرانیوز؛ به گفته معاون اداره آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی،  معاونان آموزش متوسطه باید برنامه ادارات را هویت ساز و رشد دهنده تعریف و بازیابی کنند تا حوزه کاری آن‌ها به سمت نگاه آینده گر هدایت شود.

محمود رضائی بر ضرورت پرورش و تفکر خلاق در دانش آموزان و اهمیت خلاقیت و هنر در نظام‌های آموزشی تأکید کرد و استفاده از برنامه ریزی استراتژیک، تعلیم و تربیت همه جانبه، استفاده از همه ظرفیت‌ها و اتخاذ رویکرد تلفیقی در آموزش و پرورش را به عنوان ویژگی‌هایی کارآمد و نوین برشمرد. وی افزود: آینده نگری و آینده شناسی، به کارگیری شیوه‌های فعال مشارکتی و تجربی در آموزش و استفاده از فناور‌ی های نوین اطلاعاتی و ارتباطی در نظام‌های آموزشی نیز از دیگر ویژگی‌های این نوع آموزش هستند و باید به آن‌ها توجه کرد.

رئیس اداره آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری در حاشیه این مراسم با اشاره به افت تحصیلی شدید دانش آموزان در دوسال و نیم گذشته بیان کرد: در این طرح نگاه ما به این صورت بوده تا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و فضای حضوری ایجاد شده، تعلیم و تربیت به صورت تلفیقی اتفاق بیفتد. بیشتر به دنبال این هستیم که با توجه به اوضاع جدید، وضعیت تدریس معلمان نیز تغییر پیدا کند.

علی اکبر فنودی درباره برنامه ریزی ویژه برای نسل جدید گفت: تاب آوری دانش آموزان در سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است و از نظر ذهنی و جسمی هم دچار تنبلی و سستی شده اند؛ بنابراین تعلیم و تربیت نباید با روش‌های سابق انجام شود. در این راستا برنامه ریزی‌هایی انجام شده است تا این کمبود‌ها را جبران کنیم. فضای مدارس باید فضای بانشاطی باشد و دانش آموزان را با کار‌های متنوع مهارتی دیگر آشنا کنیم تا احساس نشاط و شادابی کنند.

به عنوان مثال برگزاری اردو‌های درون و برون مدرسه‌ای می‌تواند کمک کننده باشد تا دانش آموزان بخشی از انرژی خود را تعدیل کنند. این مسئول حوزه آموزش و پرورش با توصیه به اولیا برای مراقبت بیشتر از دانش آموزان با توجه به مسائل حاشیه‌ای موجود در جامعه، اضافه کرد: دوران کرونا فرصتی بود تا اولیا نیز در تعلیم و تربیت به آموزش و پرورش کمک کنند. در دوران پساکرونا هم ما این توصیه را داریم تا اولیا در حد توان و تخصص خود برای جبران کاستی‌های آموزشی در کنار مدارس باشند. به عنوان مثال اولیا می‌توانند در برگزاری کلاس‌های تقویتی و فوق برنامه، همکاران ما را در مدارس یاری کنند.

رئیس اداره آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری درباره موضوع کمبود معلم در استان نیز افزود: سیاست دولت این بوده است که کمبود نیروی انسانی را از طریق به کارگیری معلمان شاغل، بازنشسته و حق التدریس جبران کند. باوجود به کارگیری همه این ظرفیت ها، باز هم وزارت آموزش و پرورش با کمبود نیرو مواجه شد و درنهایت برای جذب ۱۲۰۰ نفر در قالب خرید خدمات مجوز صادر کرد. از این تعداد ۱۰۰۰ معلم برای حوزه ابتدایی و ۲۰۰ نفر برای حوزه متوسطه در نظر گرفته شده اند. چنانچه با این تعداد، ظرفیت نیروی انسانی تکمیل نشود، دوباره درخواست مجوز خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->