«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

ترجمه «این کتاب شگفتی‌ساز» به عربی و بوسنیایی

  • کد خبر: ۱۳۴۰۱۵
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶
ترجمه  «این کتاب شگفتی‌ساز» به عربی و بوسنیایی
کتاب «تنها گریه کن» که در دو سال اخیر جزو پرمخاطب‌ترین آثار در حوزه دفاع مقدس معرفی شده‌اند، به زبان‌های عربی و بوسنیایی ترجمه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «تن‌ها گریه کن» به زبان‌های عربی و بوسنیایی ترجمه و در کشور‌های مقصد توزیع خواهد شد. این اثر که به قلم اکرم اسلامی نوشته شده، خاطرات خانم اشرف السادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان، را از سال‌های پیش از انقلاب تا پس از پیروزی و وقوع جنگ تحمیلی را روایت می‌کند.  

شاید خاطرات مادران شهدا و عاشقانه‌های آن‌ها یکی از جذاب‌ترین و دلنشین‌ترین أآثار در حوزه دفاع مقدس باشد؛  زیرا مربوط  به مادرانی است که در جنگی هشت ساله سهم داشتند؛ سهمی که بدون هیچ چشم‌داشتی آن را بخشیدند و سالیان سال بی‌صدا در سوگ عزیزشان گریه کردند. حالا که ۴۰ سال از آن سال‌ها می‌گذرد این خاطرات بازهم خواندنی است.  

در این کتاب تصویری کوتاه و مختصر، اما پر معنا از یک عمر زندگی زنی را می‌خوانیم که فرزندش را فدای پابرجا ماندن و استقلال این سرزمین کرد و خودش نیز در راه اسلام و انقلاب از هر چه در توان داشت فروگذار نکرد.

رهبر معظم انقلاب در تقریظی بر این کتاب نوشته‌اند: 

بسم الله الرّحمن الرّحیم

ـ با شوق و عطش، این کتاب شگفتی‌ساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم. همه چیز در این کتاب، عالی است؛ روایت، عالی؛ راوی، عالی؛ نگارش، عالی؛ سلیقه‌ تدوین و گردآوری، عالی، و شهید و نگاه مرحمت سالار شهیدان به او و مادرش در نهایت علوّ و رفعت ... هیچ سرمایه‌ معنوی برای کشور و ملّت و انقلاب برتر از این‌ها نیست. سرمایه‌ باارزش دیگر، قدرت نگارش لطیف و گویایی است که این ماجرای عاشقانه‌ی مادرانه به آن نیاز داشت.

۱۰ اسفند ۱۳۹۹

ــ از نویسنده جداً باید تشکر شود.

کتاب «تن‌ها گریه کن» در دو سال اخیر از جمله آثار پرمخاطب در حوزه ادبیات دفاع مقدس معرفی شده که تاکنون با اقبال مردمی به چاپ صد و سی‌ام نیز رسیده است. کتاب از سوی انتشارات حماسه یاران در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.  

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->