اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استاندار: مسکن در معیشت مردم سهم بسیار زیادی از نظر اقتصادی دارد

  • کد خبر: ۱۳۴۹۲۹
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۳
استاندار: مسکن در معیشت مردم سهم بسیار زیادی از نظر اقتصادی دارد
استاندار خراسان رضوی در مراسم آغاز واگذاری زمین در طرح نهضت ملی مسکن روستایی خراسان رضوی گفت: مسکن در میعشت مردم سهم بسیار زیادی از نظر اقتصادی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یعقوبعلی نظری امروز ۲۴ آبان ماه در آیین آغاز واگذاری زمین طرح نهضت ملی مسکن روستایی خراسان رضوی که برای اولین بار در کشور و در روستای تبادکان و در جوار امام زادگان تبادکان با حضور مسولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: امروز موضوع مسکن به دلیل شرایط و تنگاهای معیشتی از اهمیت زیادی برخوردار است. مسکن در میعشت مردم سهم بسیار زیادی از نظر اقتصادی دارد.

وی افزود: موضوع تهیه مسکن در اولویت دولت سیزدهم است. موضوع ایجاد مسکن در ابتدا و حتی قبل از شروع فعالیت دولت به مردم وعده داده شده است و ما مکلفیم در ارتباط با این موضوع همه ظرفیت‌ها و توان استان را به کار گیریم تا این مهم محقق شود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه روستاها واحدهای سیاسی و جغرافیایی مولد کشور هستند بیان کرد: بنابراین اهمیت دارد که بتوانیم در روستاها ساکنین را ثتبیت کرده و مشکلات آنها را به دلایل مختلف در موضوع مسکن کاهش دهیم. لذا تامین و تهیه زمین و کمک به ساخت مسکن روستایی در اولویت اقدامات نهضت ملی مسکن در استان قرار دارد.

نظری خاطر نشان کرد: روستاییان در ارتباط با ساخت مسکن چند مشکل داشته‌اند. گاهی در مواجه با روستاییان اولین درخواست‌ آنها این بود که مجوز ساخت مسکن را دریافت کنند. گاهی نیز مسکن‌ را ساخته‌اند ولی با مشکل آب، برق و گاز رو به رو می‌شوند. با بررسی‌های دستگاه‌های مربوطه برای حل هر دو موضوع نیاز بود تا طرح هادی روستاهای خراسان رضوی بازنگری شده و در این رابطه طرح هادی ۱۱۱۳ روستا در برنامه بازنگری طرح هادی قرار گرفت. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مسئولیت این کار را به عهده دارد. بخشی از برنامه به اتمام رسیده و در مراحل اجرا قرار دارد. اگر مشکل این طرح حل شود مشکلات افرادی که خارج از طرح هادی خانه ساخته یا مشکل آب، برق گاز نیز دارند، مرتفع می‌شود. همچنین کسانی که زمین داشتند که در محدوده طرح روستایی نبود و فقط مجوز از دستگاه‌های متولی می‌خواهند نیز مشکلشان حل می‌شود.

وی با اشاره به بازنگری در طرح هادی ۱۱۱۳ روستا در خراسان رضوی افزود: با اقدامات مکمل در این حوزه مشکل ۲۶۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان حل خواهد شد. وظیفه خودمان می‌دانیم تا مشکلات مردم را حل کنیم. امروز مرحله اول واگذاری ۱۰۴۳ قطعه زمین در ۸۳ روستا و در ۲۶ شهرستان خراسان رضوی در روستای تبادکان مشهد آغاز شده و مقرر شده تا پایان سال ۱۴۰۲ تمام متقاضیان در روستاها استان و فرم «ج» آن‌ها مورد تایید قرار داشته و سبز است دارای زمین خواهند شد. امید است طی یک سال و نیم آینده برای کسانی که در روستاها فاقد مسکن و متقاضی زمین هستند برای آن‌ها زمین مهیا کنیم. ممکن است برخی از روستاییان علاوه بر نداشتن زمین بودجه کافی نیز برای ساخت مسکن نداشته باشند که برای آنها تسهیلات به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به صورت قرص الحسنه و ۲۰ ساله در نظر گرفته شده است. این تسهیلات به زودی پرداخت شده و روستاییان اقدام به ساخت مسکن برای خود خواهند کرد.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: امروز در این مراسم و در روستای تبادکان به ۶۳ نفر و در کل استان به ۱۰۴۳ نفر زمین واگذار می‌شود و در مراحل بعدی روستاها و متقاضیان دیگر در برنامه قرار خواهد گرفت. برای این مساله به یک همت همگانی و مردمی نیاز است.

نظری بیان کرد: در طرح نهضت ملی مسکن روستایی خراسان رضوی مکلف به ساخت ۷۰ هزار مسکن روستایی هستیم‌ که تلاش می‌شود تا ظرفیت ساخت افزایش یافته و این تعداد به ۱۰۰ هزار مسکن نیز برسد. امید است مسئولین استان نیز این امکان را فراهم کنند. اعتقاد داریم روستاها و روستاییان برای ساخت مسکن مقدم هستند.

همزمان با آغاز آیین واگذاری زمین طرح نهضت ملی مسکن روستایی خراسان رضوی قرعه کشی واگذاری ۸ زمین به نیت امام هشتم (ع) از ۶۳ سهم روستای تبادکان به ۸ نفر، همچنین تحویل ۸ سند در خصوص مالکیت روستایی در روستای تبادکان (250 هزارمین جلد سند روستایی در استان) و بهره برداری از ۱۵۷ هزار و ۵۰۰ مین واحد مسکن روستایی انجام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->