توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موافقت مجلس با بررسی یک‌فوریتی طرح افزایش سرعت ایجاد شبکه فیبر نوری

  • کد خبر: ۱۳۵۰۶۵
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳
موافقت مجلس با بررسی یک‌فوریتی طرح افزایش سرعت ایجاد شبکه فیبر نوری
نمایندگان مجلس موافقت کردند تا طرح ایجاد صندوق توسعه شبکه دسترسی نهایی اینترنت ثابت مبتنی بر فیبر نوری به صورت یک فوریتی در مجلس بررسی شود.
 

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۵ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی با ۱۴۷ رأی موافق، ۱۸ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۲ نماینده حاضر در جلسه با تقاضای بررسی یک فوریتی در مورد طرح الحاق یک ماده به قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موافقت کردند.

گفتنی است سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی به عنوان طراح این طرح، گفت: این طرح می‌تواند پیام خوبی برای جامعه داشته باشد، روز گذشته که وزیر ارتباطات در نشست علنی مجلس حاضر بود با این طرح موافقت کرد.

وی افزود: اپراتور‌های کشور باید ۲۸ درصد سهم الامتیاز به دولت پرداخت کنند، هیات وزیران نیز براساس قانون می‌توانند ۸ درصد این میزان را به اپراتور‌ها به منظور توسعه شبکه فیبر نوری بازگردانند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: با ایجاد صندوق مدنظر در این طرح دولت و مجلس می‌توانند بر اعتبارات نظارت کنند و شاهد تمرکز اعتبارات باشیم، تا ۳ سال آینده باید ۲۰ میلیون مشترک خانگی داشته باشیم، در حال حاضر این میزان ۱۰ میلیون اشتراک است که ۸۰ درصد  آن‌ها از فیبر نوری بهره نمی‌برند.

علی خضریان به عنوان مخالف این طرح، گفت: صندوقی قرار است براساس این طرح ایجاد شود که اگر بار مالی داشته باشد دولت باید آن را تائید کند، طراحان اجازه دهند طرح از حالت دوفوریتی خارج شود تا به صورت پخته تری بررسی گردد، با عدم رأی موافق مانع از کار شتاب زده در مجلس شوید.

سیدمحسن دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس نیز در موافقت با طرح مذکور، گفت: فضای مجازی بخش جدایی ناپذیری از زندگی مردم شده و تعاملات مردم در بستر اینترنت انجام می‌شود، در دولت سیاست خوبی در حال پیگیری است که افزایش و سرعت بخشی به توسعه زیرساخت‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: برای انتقال فیبر نوری نیازمند منابع هستیم و این طرح قصد دارد صندوقی برای توسعه فیبر نوری و سرعت بخشی به آن ایجاد کند و با استفاده از آن می‌توانید به دورافتاده‌ترین نقاط کشور فیبرنوری منتقل کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->