جزئیات واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| عبدالملکی: سال ۱۴۰۱ پس از افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران کمترین نرخ بیکاری را داشتیم ویدئو| مدیرکل روابط کار وزارت کار: هنوز درصد افزایش حقوق مشخص نشده است قیمت سکه های طلا در مرحله سوم پیش فروش چقدر است؟ (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اقدامات سازمان بازرسی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید
سرخط خبرها

دلیل تعطیلی ۳۰ درصدی واحد‌های تولید تن ماهی در ۳ ماه اخیر چیست؟

  • کد خبر: ۱۳۵۱۰۳
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶
دلیل تعطیلی ۳۰ درصدی واحد‌های تولید تن ماهی در ۳ ماه اخیر چیست؟
نایب رئیس سندیکا صنایع کنسرو گفت: در ۳ ماه گذشته بیش از ۳۰ درصد از واحد‌های تولیدی تعطیل شدند، اما مصرف نتیجه عکس پیدا کرده و میزان تقاضا برای خرید تن ماهی افزایش پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز. مسعود بختیاری، نایب رئیس سندیکا صنایع کنسرو در نشست سندیکای صنایع کنسرو ایران درباره بررسی تعیین قیمت تن ماهی در اتاق بازرگانی تهران گفت: کالا‌هایی که قیمت مواد اولیه آن مشمول قیمت گذاری پیشینی نمی‌شود نباید برای آن کالا قیمت دستوری در نظر گرفت.

وی با بیان اینکه وزارت کشاورزی و سازمان حمایت با اصلاح نرخ تن ماهی موافقت کردند، خاطر نشان کرد: ستاد تنظیم بازار با قیمت موافقت شده یعنی ۳۹ هزار و ۹۰۰ تومان موافقت نمی‌کند. این در حالیست که نرخ تولیدکنندگان آنالیز قیمت تن ماهی را ۴۶ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین کرده است، اما موافقت کردند که چند ماهی برای حمایت از مصرف کنندگان و گذر از شرایط بحرانی با زیان تولید کنند.

به گفته بختیاری، ۱۳۰ واحد تولید کننده اقدام به تولید تن ماهی می‌کنند که بیش از ۴۰ واحد از آن‌ها ۷ آبان مقابل ساختمان وزارت کشاورزی تجمع و تقاضا‌های صنفی خود را اعلام کردند.

وی با اشاره به کاهش تولید تن ماهی گفت: در ۴ سال گذشته میزان تولید حدود ۶۵۰ میلیون قوطی کنسرو در سال بود که این رقم امسال به ۲۵۰ میلیون تن رسیده است. کاهش حجم تولید این نگرانی را تقویت کرده است که معیشت صیادان به مخاطره بیفتد.

نایب رئیس سندیکا صنایع کنسرو با بیان اینکه بیشاز ۴۰ هزار صیاد در جنوب سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند، گفت: تعطیلی واحد‌های تن کننده کنسرو تن ماهی با معیشت این افراد گره خورده است و بیکاری آن‌ها تبعات اجتماعی زیادی خواهد داشت.

به گفته وی؛ تعدد و تکثر واحد‌های تولیدکننده تن ماهی در کشور زیاد است از این‌رو آن‌ها برای اینکه سهم بیشتری از بازار بدست بیاورند کف قیمت را در نظر می‌گیرند.

بختیاری ادامه داد: تولیدات تن ماهی در بازار داخلی مصرف می‌شود و بخشی از آن به افغانستان، عراق، سوریه، اتحادیه اروپا و آمریکا صادر می‌شود.

این فعال اقتصادی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایلنا، قیمت ۴۵ هزار تومان برای تن ماهی شاید منطقی باشد در این میان تکلیف مصرف کننده‌ای که هر روز قدرت خرید آن کاهش پیدا می‌کند چیست؟ گفت: دولت باید از مصرف‌کننده حمایت کند وزارت بهداشت سالیانه لیستی به وزارت اقتصاد می‌دهد و کالا‌هایی که باید از مالیات بر ارزش افزوده معاف شوند را اعلام می‌کند سال گذشته تن ماهی در این لیست بود، اما از آنجایی که سازمان امور مالیاتی مالیات قابل توجهی از صنایع غذایی دریافت می‌کند در سال جاری از این لیست خارج شد.

علی پرتو عضو سندیکا صنایع کنسرو در پاسخ به پرسش خبرنگار ایلنا، که آیا گزارشی از تعطیلی واحد‌های تولیدی در دست دارید و آیا میزان مصرف این محصول از سوی مصرف‌کنندگان کاهش پیدا کرده است؟ گفت: در ۳ ماه گذشته بیش از ۳۰ درصد از واحد‌های تولیدی تعطیل شدند، اما مصرف نتیجه عکس پیدا کرده است و میزان تقاضا برای خرید تن ماهی افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: تن ماهی در حال حاضر ارزان‌ترین پروتئین سبد خانوار‌ها محسوب می‌شود و ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان کدام پروتئین را می‌توان خریداری کرد که خواص غذایی بالایی داشته باشد. واحد‌هایی تولیدی که می‌توانند ضرر را تاب بیاورند ۲ برابر حجم فروش آن‌ها افزایش پیدا کرده است، اما پرسش اصلی این است که آن‌ها تا کجا می‌تواند با تولید همراه با ضرر ادامه بدهند؟

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->